foto

Ken Chase

  • nar. 1942
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2003 Mládí v trapu
2001 Evoluce
2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Angličan
Boxeři
Ed TV
1998 Šest dní, sedm nocí
1997 Odveta (TV film)
Soukromé neřesti
1996 Agent WC 40
1995 Machři
Opus pana Hollanda
Čáry máry fuk
1993 Beethoven 2
Oheň v oblacích
Srdce a duše
1992 První rodinná spermabanka
Půlnoční podraz
Risk
Sinatra (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
1990 Policajt ze školky
1989 Jak se dostat na vysokou
Když Harry potkal Sally
Midnight Train to Moscow (TV film)
Návrat do budoucnosti II
Oddíl z Beverly Hills
1988 Bláznivý výlet
Falešná hra s králíkem Rogerem
Můj život bez tebe
1987 Vyhoď máti z vlaku
1986 Smoky Mountain Christmas, A (TV film)
Velké nesnáze v Malé Číně
Zlaté dítě
1985 Dravec a feťák
First Steps (TV film)
Fletch
Návrat do budoucnosti
Purpurová barva
1984 Irreconcilable Differences
1983 Podraz II
Polda a bandita 3
Star 80
1982 Hračka
Ruckus
Věc
1981 Krásky
Sharkyho mašina
Stát se opicí
1980 Nebeská brána
Time for Miracles, A (TV film)
V roli kaskadéra
1978 The One and Only
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Possessed, The (TV film)
Smutní hrdinové
1976 Brenda Starr (TV film)
Griffin a Phoenixová (TV film)
Helter Skelter (TV film)
1975 Honorable Sam Houston, The (TV film)
Katherine (TV film)
Konečně láska
1974 99 and 44/100% Dead
House on Skull Mountain, The
1972 Jeremiah Johnson
Konec rozkvětu
Něco zlého (TV film)
1971 Léto roku 1942
1970 Night Chase (TV film)
1968 Planeta opic

TV seriály

2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1974 Up from the Ape

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace