Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle Hanson (Dirk Benedict) je vietnamský veterán, jehož traumatické zážitky z války mu brání v začlenění se do běžné společnosti. Když se unavený a špinavý Kyle zastaví v malém městečku na jídlo, místní lidé ho začnou obtěžovat. Poté, co se Kyle dostane do potyčky a použije svůj výcvik k útěku, stává se předmětem hromadného lovu. Pouze místní dívka Jenny Bellows (Linda Blair), jejíž manžel byl ve Vietnamu prohlášen za nezvěstného, je ochotna dát Kyleovi šanci. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

hladass 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, silně inspirované knihou First Blood Davida Morrella... Ano, té knihy, která se o dva roky stala předlohou pro prvního Ramba... Ruckus si z ní sice bere jen začátek, ale i tak je to nepřehlédnutelné... Vidláci jsou spíše směšní, veterán v hlavní roli nevýrazný a roli drsňáka mu prostě věřit nejde, hudba naprosto šílená... Romantická linka mě taky příliš nepotěšila, alespoň, že se v objektu Ruckusovy touhy objevila Linda Blair... Prostě hodně light Rambo... ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Osamely, mlcenlivy veteran z Vietnamu, se ve svem zelenem parkru vraci do maleho mesta. Nepohodne se s mistnim serifem a dostane se do konfliktu. Nasledne ujizdi v divoke honicce na krosce do lesa. Tam stavi ruzne pasti a vubec ma diky specialnimu vycviku zelenych baretu nad pronasledovateli navrch... - - - Je Vam to povedome? Ne, to neni Rambo I, ale o dva roky starsi film Ruckus. :D Tak uz alespon vime, kde se ten Sly inspiroval... ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama