foto

Ivo Strangmüller

  • nar. 13.10.1954 (62 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2008 Tobruk
1998 Čas dluhů
1995 Střelec
1994 Nexus
Příliš hlučná samota
1985 Do zubů a do srdíčka
1984 Hele, on letí!

TV seriály

2017 Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Škodovka (E05)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Messenger (S02E14)
Pistole (S02E13)
Baronka (S02E12)
další epizody (7)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Nenávist (S02E05)
Miluj bližního svého (S02E04)
další epizody (5)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace