foto

Lucille Soong

  • nar. 15.8.1938 (80 let)
    Beijing, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Heebie Jeebies (TV film)
Holding Patterns (TV film)
2010 Nine Dead
2008 Nora's Hair Salon II
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
2006 Mission: Impossible III
2005 A co když je to pravda?
Škola superhrdinů
2004 Máš padáka!
Nora's Hair Salon
2003 Mezi námi děvčaty
2001 Osudu neutečeš (TV film)
1999 My American Vacation
The Debtors
Válka gangů
1996 Yesterday's Target (TV film)
1994 Ztracený syn (TV film)
1993 Klub šťastných žen
1970 Ještě jednou
1969 Případ zlaté husy
1966 The Brides of Fu Manchu
1965 Drahoušek
Fortel, a jak ho získat
La Fabuleuse aventure de Marco Polo
Three Weeks of Love
Čingischán
1964 French Dressing
1963 55 dní v Pekingu
1959 Ferry to Hong Kong

TV seriály

2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Grand-Mahjong (S05E13)
Legends of the Fortieth (S05E12)
Driver's Eddie 2: Orlando Drift (S05E11)
další epizody (4)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Cousin Eddie (S05E08)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Sub Standard (S05E06)
další epizody (7)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
So Chineez (S01E13)
Dribbling Tiger, Bounce Pass Dragon (S01E12)
Very Superstitious (S01E11)
další epizody (12)
2010 Liga snů (TV seriál)
Vegas Draft (S02E01)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Inspiration (S01E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To nejlepší, co nás kdy potkalo (S05E13)
Beze stopy (TV seriál)
Oddanost (S07E22)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Mongolian Beef (S02E08)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nevěsta bez kostí (S02E16)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Apartment Complex (S08E14)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Láska visí ve vzduchu (S01E14)
Kdo ji najde? (S01E11)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Race (S05E05)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Červené kalhotky (S01E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Ve slepé uličce (S01E06)
Kdo je ta žena? (S01E04)
další epizody (4)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
1999 Passions (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Maggie (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
The Ex-Files (S01E05)
Fired Up (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace