foto

Buddy Ebsen

  • nar. 2.4.1908
    Belleville, Illinois, USA
  • zem. 6.6.2003 (95 let)
    Torrance, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Burani z Beverly Hills
1990 Makléři (TV film)
1987 Stone Fox (TV film)
1981 Fire on the Mountain (TV film)
Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
1979 Paradise Connection, The (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Critical List, The (TV film)
Leave Yesterday Behind (TV film)
1976 Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1975 Tiny Tree, The (TV film)
1973 President's Plane Is Missing, The (TV film)
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
Tom Sawyer (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
1970 The Andersonville Trial (TV film)
1968 The One and Only, Genuine, Original Family Band
1964 Mail Order Bride
1962 The Interns
1961 Fury River - a.z.
Snídaně u Tiffanyho
1959 Frontier Rangers - a.z.
Mission of Danger - a.z.
1956 Davy Crockett and the River Pirates
Mezi nebem a peklem
Útok!
1955 Davy Crockett - a.z.
1954 Lidé z temnot
Red Garters
1951 Rodeo King and the Senorita
Silver City Bonanza
Thunder in God's Country
Utah Wagon Train
1950 Under Mexicali Stars
1942 Sing Your Worries Away
1941 Parachute Battalion
They Met In Argentina
1939 Four Girls in White
The Kid from Texas
Čaroděj ze země Oz
1938 My Lucky Star
The Girl of the Golden West
Yellow Jack
1937 Broadway Melody of 1938
1936 Banjo on My Knee
Kapitán January
U slaměných vdov
1935 Melodie světa 1936

TV seriály

1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Prime Mover (S02E21)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Corky and White Shadow (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

TV pořady

2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace