foto

Betty Buckley

  • nar. 3.7.1947 (71 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Rozpolcený (2016)

    - Vzhľadom k tomu, že tento film a Vyvolený (2000) boli vyrobené v rôznych štúdiách, musel režisér M. Night Shyamalan získať povolenie od Disneyho, aby si mohol strihnúť cameo v záverečnej scéne. Zahral si domovníka, ktorý spolu s doktorkou Karen Fletcher (Betty Buckley) pozoroval cez kamerový systém Kevin Wendella (James McAvoy). (Adel_ZH)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rozpolcený
2011 Pětinásobný šampion
2008 Stalo se
2005 Rodinná farma (TV film)
2004 Mummy an' the Armadillo
2002 Noon Blue Apples
1999 Neodolatelná
1996 Critical Choices (TV film)
1995 Ride for Your Life
1994 Last Time Out
Wyatt Earp
Ztráta důvěry (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Rain Without Thunder
1989 Sladká Grace (TV film)
1988 48 hodin v Paříži
Jiná žena
1987 Divoká věc
Roses Are for the Rich (TV film)
1984 Three Wishes of Billy Grier, The (TV film)
1983 Tender Mercies
1981 The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1977 Rubber Gun Squad, The (TV film)
1976 Carrie

TV seriály

2018 Preacher (TV seriál)
Gonna Hurt (S03E03)
Sonsabitches (S03E02)
Angelville (S03E01)
Supergirl (TV seriál)
Battles Lost and Won (S03E23)
Shelter from the Storm (S03E18)
2017 Supergirl (TV seriál)
Wake Up (S03E07)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Extreme Measures (S02E05)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
13. říjen (S02E09)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Teď už je hodná (S03E14)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Řezník (E02)
Prolhané krásky (TV seriál)
Chci se přiznat (S02E11)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lunacy (S10E04)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Biologické hodiny (S08E02)
Podvedený (S07E15)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (7)
2001 Oz (TV seriál)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
Blizzard of '01 (S04E13)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2015 Harry Benson: Shoot First

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace