foto

Dale Waddington

  • nar. 7.12.1963 (55 let)
    Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aaah! Roach!
2014 Wal-Bob's
2012 Applebaum (TV film)
2011 A Bag of Hammers
2010 Bold Native
Numb
Podzimní úplněk
Threshold
2009 Road to the Altar
2008 Nakažení smrtí
Střepy reality
Velký Buck Howard
Wreck the Halls
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
Motel smrti
Santa Croce
Saving Sam
2006 Vlajky našich otců
2003 Pravá blondýnka 2
1992 Dvojité ostří (TV film)
Martial Law 3

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
In the Same Boat (S03E01)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The End (S01E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Odstupné (S07E08)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
Kancl (TV seriál)
A.A.R.M. (S09E22)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Žalování (S03E23)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Working Class (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kam patřím (S07E12)
Tajemný střelec (S07E11)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čínská zeď (S04E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vraždy na zakázku (S05E03)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
Útěk z vězení (TV seriál)
Živ a zdráv (S04E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase volná (S04E17)
Právo na obranu (S04E16)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Můj muž, ten protiva (S03E16)
Už si vzpomínám (S03E14)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace