Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

collapse 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, tak dávám průměr. Co mě ale už v traileru praštilo do očí je, že většina zůčastněných motorkářů jsou černoši. Já sám jezdím a žádnýho jsem zatím nikde neviděl, jak na silnici, tak na závodech, okruhu, MotoGP. Oni jsou někde v USA opravdu černošský motorgangy? Já měl za to, že oni rači tuní plechovky?! Chm? ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Reggie Rock Bythewood se snaží dát filmu pořádné tempo seč jen to jde, ale celé dílo se mu bezmocně láme pod rukama. Hudební složka je nevýrazná a rovněž snímání je unylé. To co lze ještě akceptovat u klidových fází však naprosto selhává u závodů, kterým tempo prostě chybí. Jsou nudné a bez špetky invence. I z jízdy na rovince se dá vytěžit mnohem více... Motorkáře tedy rozhodně neházet do jednoho pytle s Rychle a zběsile, neboť to je úplně jiná liga. ()

Reklama

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

To co rapeři zvládnou v tři a půl minutách, je zde natáhnuto na 106 minut. Soubor naleštěných strojů a koček kroutících se okolo. Totální vítězství formy nad obsahem. Není to zábavné, není to vzrušující, není to úchvatné, není to poučné, nemá to žádnou výpovědní hodnotu o MC, není to prostě nic, ale hlavně, že to je NIGGA. Lepší než tohle je lepší se podívat na na jakékoli Stunt video s mašinama. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile na dvou kolech. Na rozdíl od výše jmenovaného filmu zde není ani nějaká složitější zápletka, ani Vin Diesel - takže zde jde pouze a jenom o motorky. Laurence Fishubrne jako by z Matrixu vypadl (i se svým kabátem), a kromě hlavního hrdiny si všechny ostatní budete plíst (snad až na Kid Rocka, který zastupuje ve filmu bílou menšinu :) Pokud vám bude po 15 minutách jasné jak film skončí, ... tak máte úplnou pravdu ... přesně tak to celé dopadne :) ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama