Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy slušně strašidelné, jen škoda, že se bubák odhalí zbytečně brzo. Je to samozřejmě v tuto chvíli, po všech těch hororech s obdobnou pointou, už dost neoriginální a má to nechutně odfláklý závěr, nicméně v průběhu je to zábavné, má to drajv, postavy se chovají celkem snesitně a na slečnu v hlavní roli se i dobře kouká. A to na 3* úplně v pohodě stačí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce. Kto z nás by nechcel bývať v obrovskej modernej vile? John je vdovec, ktorý sa spolu so svojou druhou, životnou partnerkou a jej dospievajúcou dcérou Hannah presťahuje do nového domu. Mladé dievča sa však hneď od prvého dňa stáva svedkom množstva podivných udalostí, ktoré jej čoraz viac začínajú naháňať strach. Nakoľko jej však nik neverí, neostáva jej nič iné, ako po minulosti ich nového príbytku pátrať na vlastnú päsť. No a tá je rozhodne temnejšia, ako sa na na prvý pohľad môže zdať. "Kopírka"? Jasnačká. Úplne biedna? To určite nie. Pár pasáži je z pohľadu atmosféry celkom snaživých, no samozrejme, najvýraznejší je až úplný záver. Je to celkom pekne natočené, herecké obsadenie ja sympatické, pričom keď to porovnám s "The Boy-om", prišiel mi "Crawspace" predsa len lepšie, nápaditejšie, stráviteľnejšie spracovaný. Pecka to nie je, ale na unudený večer by tento snímok nemusel byť najhoršou voľbou. Dalo sa to pozrieť - 55% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj keď tomu nie je tak dávno, čo som videl film The Boy a ktorému je Within až príliš podobný som si film užil. Ničím výnimočný herci dodávajú filmu príjemnú atmosféru a aj keď je úvodných 20 mnút pomerne nudných, zvyšok filmu je príjemným prekvapením a drvivú väčšinu ľudí, ktorým béčkové horory prirástli k srdcu tento film bude určite baviť. Zdá sa, že ešte chvíľu nás pri kopírovaní podobných filmov budú mať režiséri čím prekvapiť. Možno je to aj vďaka filmovému deficitu posledných dní že film hodnotím nanajvýš kladne, určite by však nesklamal ani za iných okolností. Príjemné prekvapenie. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypij víno s rohypnolem [A nic dál? Proč?!], příšera se motá kolem. Funí, dupá v podkroví, za chvíli tě uloví. V každém domě bývá skrýš, jen počkej, však uvidíš! Když se zrůda z půdy spustí, bacha ať tě neošustí. Z kredence mu čouhá ruka, ve finále tě ošuká. Na podlaze, zezadu, to ti zkazí náladu."  No jo, v Americe staví domy divné, duté jako bambus. Dobré vědět (a počítat s tím). Jenomže bambus nebambus, nakonec prd. Nejdřív jsem se prokousával hromadou filmové vaty a pak se vytočil při protivném finále, kde po sobě rodinka furt dokola halekala, jak na Valašsku pastevci přes údolí, z kotáru na kotár. „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano!“... jako kolovrátek. Příšeru to vytočilo do nepříčetnosti, což se jí ani nedivím, protože mě taky. Víc uječených výkřiků, víc strašidelný film, jasná věc. Škoda, jinak by to byly poctivé tři hvězdy, možná i víc. Btw, a kam se vlastně poděl ten ulovený slizák soused, to ho ten nezdravě bledý jinoch sežral? :-) Nebo kam tedy dal jeho tělo? Protože ten soused skvoter byl docela fajn, škoda ho. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Neviem,ale asi ma to hodnú chvíľu nebavilo ,počítala som s tým,že to bude v poradí dalšia otrepaná ducharina a síce konk.dom v ktorom straší bla bla (inak strašné klišé vo filmárskej tvorbe),ale neskôr prišiel zlom (asi v druhej polovici) a ľudské strašidlo som teda nečakala,naviac pohybujúce sa po dome bez toho,aby si ho majitelia všimli.Milo potešil fakt,že toto ľudské strašidlo chcelo ublížiť (aké prekvapko však?) a nielen sa skrývať a žiť si svoj život.Príjemné prekvapenie a po tejto skutočnosti som hned zbystrila pozornosť.P.S. videné za svetla a i napriek tomu fungujúce a nervy skúšajúce.Pozerať toto v noci a sama asi si nacikám do nohavcičiek :-)) Oplatí sa pozrieť,pre tých menej náročných a myslím,že ani tí druhí nebudú veľmi frflať.Na záver len škoda,že takéto bizardné príbehy nepíše sám život,alebo vdakabohu? :-D ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama