foto

Manon Rasmussen

  • nar. 2.8.1951 (68 let)
    Horsens, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Šťastný to muž
2017 Ať vyhraje ten lepší
Muž
Tak pravil Bůh
Zabijáci z maloměsta
2016 Satisfakce 1720
Vzkaz v láhvi
2015 O kuřatech a lidech
2014 Itsi Bitsi
2013 Nymfomanka, část I.
Sex, drogy a daně
2012 Hon
Královská aféra
Marie Krøyer
2011 Melancholia
2010 Lepší svět
Pravda o mužích
Všechno bude fajn
Ztracený v Africe
2009 Přes ulici, pod vodou
2008 Max Manus
Plamen a Citron
Uchazeč
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
Ztracený poklad templářských rytířů 2
2006 Jednou budem dál
Kdo je tady ředitel?
Po svatbě
Ztracený poklad templářských rytířů
2005 Manderlay
Mladý Andersen
2004 Oh Happy Day
2003 Dogville
Ukrást Rembrandta
2002 At kende sandheden
2001 Rozhýbej to!
Syndare i sommarsol
2000 Juliane
Tanec v temnotách
1999 Klinkevals
1998 I wonder who's kissing you now
Srdce světla
1997 Barbara
Orlí oko
1996 Prolomit vlny
1995 Carmen & Babyface
Kun en pige
1994 Min fynske barndom
1993 Den russiske sangerinde
Sort høst
1991 Chlapci od svatého Petra
Evropa
1990 Lad isbjørnene danse
1989 Zázrak ve Valby
1988 Himmel og helvede
Time Out
1987 Epidemie
Negerkys og labre larver
1986 Barndommens gade
1984 Tanči a křič
1983 Der er et yndigt land
Křehké pouto
1982 Det parallelle lig
Obrazy osvobození (studentský film)
1981 Kniven i hjertet
Ulvetid
1980 Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage
Næste stop paradis
1979 Johnny Larsen

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Lykke-Per (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2005 Klovn (TV seriál)
2003 Nissernes ø (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1992 Blændet (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)

Dokumentární

2002 Flash of a Dream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace