foto

Amy Gumenick

  • nar. 17.5.1986 (31 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Binding
2014 Hard Crime
2011 Justice for Natalee Holloway (TV film)
2009 Natalee Hollowayová (TV film)

TV seriály

2017 TURN (TV seriál)
Blood for Blood (S04E03)
Spyhunter General (S04E01)
Arrow (TV seriál)
The Sin-Eater (S05E14)
2016 TURN (TV seriál)
Blade on the Feather (S03E09)
Mended (S03E08)
Judgment (S03E07)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Arrow (TV seriál)
Sebevražedné sklony (S03E17)
2014 TURN (TV seriál)
Challenge (S01E08)
Epiphany (S01E05)
Eternity How Long (S01E04)
další epizody (4)
Arrow (TV seriál)
Natáhni svůj luk (S03E07)
Vinen (S03E06)
2011 Grimm (TV seriál)
Bears Will Be Bears (S01E02)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
Exile on Main St. (S06E01) - herec, a.z.
The Song Remains the Same (S05E13)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tři dny sněhu (S04E13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
In the Beginning (S04E03)
2007 Army Wives (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace