foto

Paget Brewster

  • nar. 10.3.1969 (50 let)
    Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Svoji cestu za úspěchem započala v roce 1987 odchodem do New Yorku. Tam absolvovala Attended Parsons School of Design a byla zpěvačkou rockové kapely Sleeping Pills. V roce 1995 i se skupinou přesídlila do San Franciska, kde navštěvovala Jean Shelton Acting Studio. Tamtéž získávala své první zkušenosti před kamerou, které zůročila vlastním pořadem úspěšnou late-night talk show "The Paget Show". Následně (1996) odjela zkusit štěstí do Los Angeles.

V Los Angeles natočila zpočátku jen pár pilotů k projektům, které pak nedostaly šanci. Později měla několik menších rolí, například v televizním filmu MAX Q a LET'S TALK ABOUT SEX a také propůjčila svůj hlas postavě z animovaného seriálu "GODZILLA: THE SERIES". Štěstí se na ni usmálo až s menší rolí Kathy v seriálu PŘÁTELÉ. Opravdový herecký debut si odbyla v roce 1999 v CBS seriálu "LOVE & MONEY". Zajímavou roli paní Nezničitelné získala v roce 2000 v komedii THE SPECIALS.

Výraznějšího úspěchu dosáhla v seriálech "ANDY RICHTER CONTROLS THE UNIVERSE" a jako Beth Huffstodt v Showtime originální sérii HUFF (2004 - 2006). V březnu 2006 v epizodě z "Late Night with Conan O'Brien" Paget odhalila, že nedávno dostala rukou psanou pozvánku od H. Hefnera aby pózovala pro Playboy. Vážně zvažovala nabídku, ale nakonec ji, s ohledem na svoji kariéru, odmítla přestože ji k tomu požehnali i její rodiče. V současnosti je jednou z hvězd kriminálního seriálu stanice CBS "CRIMINAL MINDS".

. "DarkDemon" .

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harvey Birdman, Attorney General (TV film)
The Witch Files
2017 Batman a Harley Quinn
2015 Down Dog (TV film)
Liga spravedlivých: Bohové & monstra
Uncle Nick
Welcome to Happiness
2013 Gumshoe
2011 My Life As an Experiment (TV film)
2008 Za mřížemi (TV film)
2007 Banální prohlídka
Mr. and Mrs. Smith (TV film)
2006 Co takhle zaplavat si
Kidney Thieves
Malí rošťáci
Úžasný den (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Můj velký tlustý nezávislý film
2004 Huff (TV film)
Samá chvála
2003 Brainwarp
2002 Now You Know
2001 Agent 15
Hollywood Palms
Skippy
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Honička na chlapa
Láska na první pohled (TV film)
Star Patrol (TV film)
The Specials
1998 Let's Talk About Sex
Max Q (TV film)

TV seriály

2019 Kačeří příběhy (TV seriál)
Whatever Happened to Della Duck?! (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
Chameleon (S14E13)
Hamelin (S14E12)
další epizody (4)
2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
Broken Wing (S14E09)
Ashley (S14E08)
další epizody (15)
2017 Americký táta (TV seriál)
The Long Bomb (S14E18)
The Life and Times of Stan Smith (S14E15)
A Nice Night for a Drive (S14E10)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Neonový ďas (S13E08)
Prach a kosti (S13E07)
další epizody (23)
2016 Děda se závazky (TV seriál)
The Cure (E22)
The Memorial (E21)
Jimmy's 50th, Again (E20)
další epizody (13)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Summer Showers (S07E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
Take a Letter (S14E17)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Jimmy & Son (E09)
Gerald's Two Dads (E08)
Sexy Guardian Angel (E07)
další epizody (9)
Future-Worm! (TV seriál)
Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ocarina (S06E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
200 (S09E14)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hledá se kupec (S04E20)
Americký táta (TV seriál)
Lost in Space (S09E18)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
Profiling 101 (S07E22)
další epizody (14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Above Suspicion (S14E02)
Lost Reputation (S14E01)
2011 Americký táta (TV seriál)
Flirting with Disaster (S07E18)
Stanny Boy and Frantastic (S07E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (17)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
Stan Time (S05E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (25)
2008 Americký táta (TV seriál)
Spring Break-Up (S04E16)
Stanny Slickers II: The Legend of Ollie's Gold (S04E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (20)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Dope and Faith (S04E03)
When a Stan Loves a Woman (S03E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scheherezade (S08E10)
2006 Americký táta (TV seriál)
Failure is Not a Factory-installed Option (S03E03)
Tears of a Clooney (S02E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (4)
Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Temné stíny (S02E12)
Přípitek s olihní (S02E11)
další epizody (13)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Stan of Arabia: Part 2 (S02E06)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Stacked (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (8)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rachel má nový objev (S04E13)
Náhradní matka (S04E11)
1997 Přátelé (TV seriál)
Chandler v bedně (S04E08)
Chandler překročil čáru (S04E07)
Nepořádnice (S04E06)
další epizody (4)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Witch Files

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace