foto

Eugen Libezniuk

  • nar. 31.10.1961 (55 let)
    Kiemaň, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Člen činohry Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove. Objavil sa vo filme či televízii v epizódnych úlohách: Anjel milosrdenstva (M. Luther), Díky za každé nové ráno (M. Šteindler), Fragmenty z malomesta (P. Mikulík), Četnícke humoresky (A. Moskalyk), Želary (O. Trojan), Let Bocianov (M. Repka) či Tango s komármi (M. Luther). V divadle má za sebou niekoľko vynikajúcich hereckých výkonov v hlavnej úlohe, o čom svedčia nominácie na Dosky za najlepší mužský herecký výkon alebo Cena Jozefa Krónera v roku 2007 za postavu Gogoľovho Chlestakova.

Zdroj: Forza Production House

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čára
2015 Čistič
2013 Babie leto
Ujo Viktor (studentský film)
2010 Anjel prichádza do Babylonu (divadelní záznam)
La Musica (divadelní záznam)
2009 Pokoj v duši
Tango s komármi
2008 Skrývačky (TV film)
2007 Návrat čápů
2003 Želary
2000 Fragmenty z malomesta
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1994 Díky za každé nové ráno
1993 Anděl milosrdenství

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Kolabs (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Bůh spánku (E03)
Přiměřená obrana (E02)
Kostřička (E01)
2010 Sekerovci (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Jak jsem přežil (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace