foto

Isabelle Adjani

  • nar. 27.6.1955 (63 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Svět je tvůj
2016 Carole Matthieu
2014 Sex v Paříži
2013 Ishkq in Paris
2012 David et Madame Hansen
2011 De force
2010 Aïcha 2, job à tout prix
Na mamuta!
2008 Figaro (TV film)
La Journée de la jupe
2007 Chacun son cinéma
2003 Můj učitel Ibrahim
Šťastnou cestu
2002 Adolphe
La Repentie
1998 Paparazzi
1996 Ďábelská lest
1994 Královna Margot
1993 Toxic Affair
1990 Lung Ta: Les cavaliers du vent
1988 Camille Claudelová
1987 Ishtar
1986 T'as de beaux escaliers tu sais
1985 Podzemka
1984 Pull marine
1983 Vražedné léto
Zhoubné pátrání
1982 Antonieta
Samý oheň, samý žár
1981 Clara et les Chics Types
Možná v příštím roce
Posedlost
Quartet
1979 Nosferatu - Fantom noci
Sestry Brontëovy
1978 Řidič
1977 Violette & François
1976 Barocco
Nájemník
1975 Ondine (TV film)
Příběh Adély H.
1974 Facka
Tajemství měděného poháru (TV film)
1973 Avare, L' (TV film)
École des femmes, L' (TV film)
1972 Faustine et le bel été
1970 Petit bougnat, Le

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Isabelle (S02E04)
2008 Aïcha (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tous au Festival (TV film) - a.z.
2015 Warren Beatty - hollywoodská posedlost (TV film) - a.z.
2012 Lino Ventura: Lino - Il n'était que lui-même (TV film)
2010 Adjani, 2 ou 3 choses qu’on ne sait pas d’elle (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2003 Claude Berri, le dernier nabab (TV film)
Il était une fois... (TV seriál) - a.z.
1999 Můj milovaný nepřítel
1989 Après-Octobre, L'
1981 Pardonnez-nous nos enfances (TV film)
1979 Making of 'Nosferatu', The
1978 Ciné regards (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace