foto

Robert Klein

  • nar. 8.2.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Sharknado 2 (TV film)
2013 Another Dirty Movie
2011 Dirty Movie
2010 Robert Klein: Nečestně a nevyrovnaně (TV film)
Záložní plán
2007 Opravdový Jonathan
Volání o pomoc
2006 Ira & Abby
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
2002 Chodím s Lucy
Lidi, co znám
Láska s výstrahou
2001 Pińero
Životní jistoty
2000 From Where I Sit (TV film)
Labor Pains
1999 Goosed
Suits
1998 Barvy moci
Contract, The
Příští stanice Ráj
1996 Báječný den
1995 Clarissa (TV film)
Jeffrey
1994 Blázni a poloblázni
Vraždy v Radiolandu
1991 Mike Mulligan and His Steamshovel
1990 Příběhy z temnot: Film
1989 Prázdniny v San Diegu
1985 Poison Ivy (TV film)
This Wife for Hire (TV film)
1984 Pajama Tops (TV film)
Table Settings (TV film)
1982 Poslední jednorožec
Your Place... or Mine (TV film)
1981 Nikdo není dokonalý
1979 New Generation
The Bell Jar
1978 Hooper
1977 Gang
Secret Space, A
1976 Jako bumerang
1975 Cikán
1972 Rivals
1971 The Pursuit of Happiness
1970 Básník a kočička
Pan domácí

TV seriály

2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Corner Store Crossfire (S01E22)
The Mystery of the Deemed Dealer (S01E13)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Art Ace (S01E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Deep Web (S05E20)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Outside The Bubble (S05E04)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Father's Shadow (S13E13)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Flight (S12E15)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sugar (S11E02)
Ballerina (S10E16)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Sparing Carrie (S02E11)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Paul zahradníkem (S07E09)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 The Eddie Files (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sweeps (S04E01)
1991 Sisters (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
George Burns Comedy Week (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Braingames (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 Comedy Tonight (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Dokumentární

2016 Robert Klein Still Can't Stop His Leg
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
2011 Looking for Lenny
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2005 The Original Amateur Hour
1999 Saturday Night Live 25 (TV film) - a.z.
1984 The Great Standups (TV film) - a.z.
1979 Since '45

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Do hlubin komedie (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2005 Robert Klein: The Amorous Busboy of Decatur Avenue (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2000 Robert Klein: Child in His 50's (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1981 Robert Klein Show, The (TV pořad)
1980 All Commercials... A Steve Martin Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace