foto

Eric Braeden

  • nar. 3.4.1941 (76 let)
    Kiel, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Muž který měl zemřít
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Titanic Chronicles, The
1998 Blázni v parku
1997 Titanic
1993 Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
1990 Ambulance
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
1979 Power Within, The (TV film)
1978 Happily Ever After (TV film)
Piraňa
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
Herbie jede rallye
1975 Death Scream (TV film)
1974 The Ultimate Thrill
1973 Adulteress, The
Death Race (TV film)
Intertect (TV film)
Lady Ice
Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1972 The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Útěk z Planety opic
1970 Colossus: The Forbin Project
Mask of Sheba, The (TV film)
1969 Honeymoon with a Stranger (TV film)
100 pušek
1968 Dayton's Devils
1965 Morituri
1961 Operation Eichmann

TV seriály

2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
A žili šťastně až do smrti (S04E06)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Magician, The (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2006 3055 Jean Leon
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2006 75th Annual Hollywood Christmas Parade (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The New Price Is Right (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace