foto

Jeremy Swift

  • nar. 27.6.1960 (56 let)
    Stockton-on-Tees, Durham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mate
Mother
2015 Jupiter vychází
2014 Downhill
2010 Anton Chekhov's The Duel
Canoe Man (TV film)
On Expenses (TV film)
2009 King Jeff
2007 Santa má bráchu
Ten kluk
2006 Jste zralí na lásku ?
Nezlomná vůle
2005 Oliver Twist
2003 Reversals (TV film)
Zabijte krále
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Gosford Park
Tmavomodrý svět
1999 Bostock's Cup (TV film)
Tale of the Rat That Wrote, The
Vánoční koleda (TV film)
1998 Student Prince, The (TV film)
Winner Takes All (TV film)
1996 Dalziel and Pascoe: A Clubbable Woman (TV film)
1985 Mr. Love
1983 Fords on Water

TV seriály

2016 National Treasure (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
The Durrells (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (6)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Episode #5.8 (S05E08)
Episode #5.7 (S05E07)
další epizody (7)
The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #4.6 (S04E06)
Episode #4.2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2009 Červený trpaslík (TV seriál)
Zpátky na Zemi, část druhá (S09E02)
Garrowův zákon (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace