foto

Jeremy Swift

  • nar. 27.6.1960 (59 let)
    Stockton-on-Tees, Durham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mary Poppins se vrací
2017 #Starvecrow
Gun Shy - Hrdina náhodou
2016 Mate
Mother
2015 Jupiter vychází
2014 Downhill
2010 Anton Chekhov's The Duel
Canoe Man (TV film)
On Expenses (TV film)
2009 King Jeff
2007 Santa má bráchu
Ten kluk
2006 Jste zralí na lásku ?
Nezlomná vůle
2005 Oliver Twist
2003 Reversals (TV film)
Zabijte krále
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Gosford Park
Tmavomodrý svět
1999 Bostock's Cup (TV film)
Tale of the Rat That Wrote, The
Vánoční koleda (TV film)
1998 Winner Takes All (TV film)
1997 Princ studentem (TV film)
1985 Mr. Love
1983 Fords on Water

TV seriály

2019 Doktor Martin (TV seriál)
The Shock of the New (S09E02)
2018 Wanderlust (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Houdini and Doyle (TV seriál)
The Curse of Korzha (E05)
National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
The Moonstone (TV seriál)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (6)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (7)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Trinity (S05E01)
Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Zpátky na Zemi, část druhá (S09E02)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Společenská žena (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky