foto

Tiffany Lyndall-Knight

  • nar. 17.10.1972 (46 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Babadook
2011 Red Dog - psí legenda
2009 Pokušení
Případ číslo 39
2008 Mothers&Daughters
Umírající zvíře
2006 Fido
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Capote
2004 Já, robot
1999 Fenomén Y2K (TV film)

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
2014 Anzac Girls (TV seriál)
Sam Fox: Extrémní dobrodružství (TV seriál)
2011 Danger 5 (TV seriál)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Hub (S04E09)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Faith (S04E06)
další epizody (4)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Hero (S03E08)
další epizody (5)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Čekání na klauna (S02E01)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Revidování (S07E05)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Posel smrti (S01E17)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace