foto

Gbenga Akinnagbe

  • nar. 12.12.1978 (41 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 16 Bars
Starbright
2019 Rogers and Tilden
Slunce je také hvězda
2018 Egg
Stíny války
2017 Crown Heights
Heart, Baby
The Mad Genius Project
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Detour
2015 Knucklehead
2014 Fort Bliss
Mall
Phantom Halo
2013 Big Words
Home
2012 Noc v letadle
Paranormal Abduction
2011 Red & Blue Marbles
2010 Na hraně temnoty
Šťastný los
2009 Maggie Hill (TV film)
Únos vlaku 1 2 3
2007 Divoši

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Justice x 2 (S01E12)
2019 DC Noir (TV seriál)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
You Only Get One (S03E05)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
The Feminism Part (S02E07)
We're All Beasts (S02E06)
další epizody (8)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
další epizody (7)
2016 Všemocný (TV seriál)
Základy malování aktu (E14)
2015 Všemocný (TV seriál)
Vraždící ruka (E10)
Stoupenci zla (TV seriál)
Na hraně (S03E12)
Démoni (S03E11)
Navěky (S03E10)
další epizody (11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mind's Eye (S06E14)
The Debate (S06E12)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Graceland (TV seriál)
King's Castle (S01E10)
Smoke Alarm (S01E09)
Bag Man (S01E08)
další epizody (8)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Leviathan (S01E10)
The Unknown (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zeď (S04E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dreams Deferred (S14E09)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Discomfort (E03)
In Case of All Hell Breaking Loose (E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
All That Glitters (S01E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
Obětní beránek (S02E17)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (7)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Rozhodnutí (S01E23)
Podraz (S01E19)
další epizody (4)
2009 Dark Blue (TV seriál)
August (S01E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Bezmozek (S01E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hell (S10E17)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Jiná kampaň (S06E10)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (9)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Soupeři (S03E16)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2005 Barbershop (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Reforma (S03E10)
Mravní malost (S03E08)
další epizody (6)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Staré případy (S01E04)

Dokumentární

2013 Children of the Wind

Režijní filmografie

TV seriály

2019 DC Noir (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 The Unknown (TV seriál)