foto

Viera Radványiová

  • nar. 29.9.1935 (84 let)
    Radvaň nad Dunajom, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 O dve slabiky pozadu
1994 Pod vŕbou (TV film)
1988 F.T.
F.T. na cestách
1985 Výlet do Paríža (TV film)
1983 Mŕtvi učia živých
Šanca (TV film)
1982 Zimný semester (TV film)
1980 Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
Prelom (TV film)
Samorasty (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Telegram (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
Jubilejné spomienky (TV film)
Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
Olejkár (TV film)
Pericola (TV film)
Priateľstvo (TV film)
Prievidzský mriežkovaný (TV film)
Slnečné hodiny (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 Pustý dvor
Smoliari
Strýčkov sen (TV film)
Večera (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
1977 Dom na predmestí (TV film)
Dravý prúd (TV film)
Láska sesterská (TV film)
Nohavice (TV film)
Vietor v starých stromoch (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Anjel prichádza oknom (TV film)
Desať percent nádeje
Do posledného dychu
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Keby som mal dievča
Leove noci (TV film)
Skrytou kamerou (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Dnes večer prídu Prúdy (TV film)
Objav v lese (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Život na úteku
1974 V každom počasí
Vodník a Zuzana (TV film)
1973 Deň slnovratu
1971 Páni sa zabávajú
Žiarlivé ženy (TV film)
1970 Medená veža
1969 Tma (TV film)
1966 Vianočné oblátky (TV film)
Vrah zo záhrobia
Živý bič (TV film)
1962 Boxer a smrť
1961 Tri razy svitá ráno
1956 Previerka lásky

TV seriály

1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky