foto

Jeff Witzke

  • nar. 1.4.1970 (47 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Shangri-La Suite
2013 Country Christmas Story, A (TV film)
2012 House Husbands (TV film)
2010 Perfect Gentleman, The
Tupíři
2009 Lítám v tom
Reconciliation
2007 Bench
Dan Mog: An Old Dog Learns a New Trick
Juno
The Drifter
2005 Děkujeme, že kouříte
2004 Svolení
2001 Gulp
2000 Queen for a Day
Věříme v Boha
Život v tranzu
1999 H@

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Country Club (S01E07)
2016 Pitch (TV seriál)
The Interim (E02)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
2013 Poop Notice (TV seriál)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Němec (S07E03)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Help Me Help You (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Dvojčata (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Malibu, CA (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)

Dokumentární

2002 Uncle Sam

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace