foto

Jeff Witzke

  • nar. 1.4.1970 (51 let)
    Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
2017 The Brownlist
2016 Shangri-La Suite
2013 A Country Christmas Story (TV film)
2012 House Husbands (TV film)
2010 Perfect Gentleman, The
Tupíři
2009 Lítám v tom
Reconciliation
2007 Bench
Dan Mog: An Old Dog Learns a New Trick
Juno
The Drifter
2005 Děkujeme, že kouříte
2004 Svolení
2001 Gulp
2000 Queen for a Day
Věříme v Boha
Život v tranzu
1999 H@

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Doomsday (S01E09)
2017 Ghosted (TV seriál)
Whispers (E03)
Teta Mick (TV seriál)
The Country Club (S01E07)
2016 Americká manželka (TV seriál)
The Blow-Up (S01E06)
Vysněná meta (TV seriál)
Mezidobí (E02)
2015 Předstírání (TV seriál)
Saturday Fight Live (S02E14)
The Revengers: The Age of the Monocle (S02E12)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
2014 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rodina je základ (S05E09)
2013 Poop Notice (TV seriál)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
2011 Workaholics (TV seriál)
Straight up Juggahos (S01E07)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
První rande (S04E24)
2009 Trust Me (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Vykoupení (S02E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Manny Skerritt (S05E19)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Soudný den (S05E18)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Němec (S07E03)
2007 Greek (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Michaelova reklama (S04E05)
2006 Four Kings (TV seriál)
Upper West Side Story (E10)
Night of the Iguana (E07)
Help Me Help You (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Love This (S02E07)
O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
2005 Closer (TV seriál)
Dvojčata (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
O.C. (TV seriál)
The Brothers Grim (S02E17)
Will a Grace (TV seriál)
Will partnerem a bez partnera (S07E14)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nepřítel (S04E07)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do cirkusu (S02E04)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Wedding Presence (S03E12)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)

Dokumentární

2002 Uncle Sam

Host

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky