foto

Ruben Santiago-Hudson

  • nar. 24.11.1956 (61 let)
    Lackawanna, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
Ruthless
2014 Selma
2009 Umění lhát
2008 Long Island Confidential (TV film)
2007 Americký gangster
Honeydripper
Mr. Brooks
2006 Brother's Shadow
2005 Lackawanna blues (TV film)
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2002 Malý John (TV film)
Winning Girls Through Psychic Mind Control
Červené kecky (TV film)
2001 Malý svědek
2000 American Tragedy (TV film)
Drsnej Shaft
The Inspector General (TV film)
1999 A Gut Feeling
Hon na vraha (TV film)
1998 Pohled z okna (TV film)
1997 White Lies
Ďáblův advokát
1996 Daddy's Girl (TV film)
1995 Return of Hunter, The (TV film)
Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1994 Raněná srdce
Zděšení
1991 Kudy domů (TV film)
1988 Cesta do Ameriky

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
A Generation Too Late (S03E03)
2017 Designated Survivor (TV seriál)
Commander-in-Chief (S01E14)
Miliardy (TV seriál)
Risk Management (S02E01)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
The Punch (S01E07)
další epizody (4)
The Quad (TV seriál)
2015 Public Morals (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pohroma (S06E18)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (9)
2012 Castle na zabití (TV seriál) - a.z.
Po bouři (S05E01) - a.z.
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Hazardní mise (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Knock out (S03E24)
Soutěž krásy (S03E23)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
další epizody (12)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (21)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (21)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jméno (S07E07)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
White Lie (S11E18)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Haven (S09E12)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace