foto

Dana Pešková

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
2014 Na druhý pohled (TV film)
2013 Křídla Vánoc
2012 Interande
2008 Na rozchodnou (TV film)
Tajemství dešťového pokladu (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Nebezpečný úsek (S02E24)
Narozeniny (S02E19)
Odrazit se ode dna (S02E18)
další epizody (16)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Výsledky (S03E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Poslání (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace