foto

Dana Pešková

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
2014 Na druhý pohled (TV film)
2013 Křídla Vánoc
2012 Interande
2008 Na rozchodnou (TV film)
Tajemství dešťového pokladu (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krásné světlo (E01)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Mám zůstat, anebo mám jít? (S03E49)
Loučení (S03E48)
Podoby lásky (S03E43)
další epizody (4)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Rána pod pás (S03E30)
Výbuch (S03E22)
Láska a peníze (S03E09)
další epizody (7)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Kolotoč (S02E31)
Lepší než fénix (S02E30)
další epizody (23)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Výsledky (S03E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Poslání (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky