Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojan přijímá novou doktorku Veroniku Jánskou a přidělí ji Matymu. Černý se tváří, že ztráta řidičského průkazu ho vůbec nijak nezasáhla, ale Mery vidí, že ho to trápí. Bojanovi se do rukou dostane Valiina původní práce k Žákově konkurzu na přednostu nového oddělení a považuje ji za výbornou. Na Evu už toho tady bylo moc a odešla z urgentu. A doktor Ludvík si musí poradit s pacientem, kterého srazil vlak. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhrada původních doktorů novými je trapná a pro mě rozhodně nezajímavá a tím rovněž nepřijatelná. Přeji ostatním, aby se jim to líbilo, protože mě to teda nezaujalo. A škoda vyhazovat peníze za další předpremiérové díly - jestli tohle měla linka s Veronikou za záměr. Taky by mě zajímalo, co za diletanta píše ty obsahy, protože Bojan starší ji k nikomu nepřidělil. Sám Maty Veroniku vyzval, ať jde s ním na box. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule Buchta, dneska nová sympatická "buchta" Vanda Chaloupková ... co díl to nová tvář, takže tímto tempem ještě pět dílů a bude tam nový primář místo starýho Bojana ()

Reklama

Reklama