foto

Jamie Elman

  • nar. 5.7.1976 (44 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Thin Line
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Random Encounters
2012 Raubíř Ralf
Sestra v ohrožení (TV film)
2010 The Scientist
2007 California Dreamin' (Bez konce)
Cesta za snem
Když Nietzsche plakal
2005 Záhadná žena: Hra (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Jane má schůzku (TV film)
2001 Girl's Best Friend
Rave Macbeth
2000 Stardom
1995 Johnny Mnemonic

TV seriály

2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
YidLife Crisis (TV seriál)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Hozená rukavice (S03E05)
V utajení (TV seriál)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
Dr. House (TV seriál)
Post mortem (S08E20)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Království a věrní (S08E04)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mimo město (S03E01)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Freak Book (S06E05)
2006 Business, The (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
2005 Closer (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Léto ve městě (S02E01)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1996 My Hometown (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 YidLife Crisis (TV seriál)

Dokumentární

2018 Chewdaism: A Taste of Jewish Montreal

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 YidLife Crisis (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 YidLife Crisis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky