foto

Matt Ryan

  • nar. 11.4.1981 (37 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Constantine (TV seriál) (2014)

    - Poprvé se John Constantine (Matt Ryan) objevil v komiksu SWAMP THING #37 z roku 1983. (Bube1)

  • Constantine (TV seriál) (2014)

    - I přesto, že John Constantine (Matt Ryan) je silný a vášnivý kuřák, producent seriálu z něj chtěl udělat nekuřáka. (LilyDeLarge)

  • Arrow (TV seriál) (2012)

    - Po zrušení seriálu Constantine (od r. 2014)se jej fanoušci snažili obnovit, dokonce se přimluvil i hlavní herec seriálu Arrow Stephen Amell (Oliver Queen), nakonec v srpnu 2015 potvrdil hlavní herec seriálu Constantine Matt Ryan na svém profilu na twitteru, že bude v Arrow ve čtvrté řadě účinkovat jako hostující herec, který si zopakuje svou roli Johna Constantinea, (Shadowspark)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Constantine City of Demons: The Movie
2017 Liga spravedlivých: Temno
2016 Away
2015 500 Miles North
2014 Srdce lehkosti
2012 Warhouse
2011 Rande u přepážky
With These Hands
2009 Wild Decembers
2008 Velký den slečny Pettigrewové
2007 Consenting Adults (TV film)
Krvežíznivé opice
2004 Po krk v extázi

TV seriály

2018 Constantine (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
Tagumo Attacks!!! (S04E05)
další epizody (10)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
2015 Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Angels and Ministers of Grace (E12)
A Whole World Out There (E11)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Haunted (S04E05)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Rage of Caliban (E06)
další epizody (8)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Kolize (TV seriál)
2008 Torchwood (TV seriál)
Meat (S02E04)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Jeho veličenstvo, král (S01E04)
Wolsey, Wolsey, Wolsey! (S01E03)
Chladnokrevně (S01E01)
2004 Mine All Mine (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 With These Hands

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 With These Hands

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace