foto

Naoki Sató

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Archimedes no Taisen
2018 Code Blue: Dokutá heri kinkjú kjúmei
Kókjóšihen: Eureka Seven: Hi-Evolution 2
Over Drive
2017 Destiny Kamakura Monogatari
2016 Ansacu kjóšicu: socugjó-hen
2015 Ansacu kjóšicu
Kiseidžú: Part 2
Sugihara Čiune
2014 Kano
Kiseidžú: Part 1
Rurouni Kenshin: The Legend Ends
2013 Adži ičimonme (TV film)
2012 Brave Hearts: Umizaru
Cunagu
Gekidžóban Blood-C
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan
2011 Gaku: Minna no Yama
Ohjik geudaeman
Šódžotači no rašinban
2010 Space Battleship Yamato
2009 Ballad: Na mo naki koi no uta
Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (TV film)
Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
General Rouge no gaisen
Hagetaka
Oppai barê
2008 Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
Gachi bôi
Gin iro no shîzun
Kakuši toride no san akunin
Mstitel s černou maskou
Team batista no eikó
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Eiga Yes! Precure 5: Kagami no kuni no Miracle daibóken!
Kisaragi
Little DJ: Čiisa na koi no monogatari
Stranger: Mukó hadan
Zemřít pro Japonsko
Černý pásek
2006 Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
Limit of Love: Umizaru
Tegami
2005 Always sančóme no júhi
Gjakkó nain
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
Simsons
2004 Ren'ai-Shousetsu
Umizaru

TV seriály

2019 Mistress (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
Seirei no Moribito: Saišúšó (TV seriál)
2016 Seirei no Moribito (TV seriál)
Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Mirai no Jikan (S02E25)
Sotsugyō no Jikan (S02E24)
Rasubosu no Jikan (S02E23)
další epizody (25)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Nagisa no Jikan (S01E22)
Takaoka no Jikan (S01E21)
Karuma no Jikan: Ni-Jikan-me (S01E20)
další epizody (22)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2011 Pandora III (TV seriál)
2010 Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
2009 Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Hoshi ni Negai o (E50)
Shauto Tu Za Toppu! (E49)
Baree Mekanikku (E48)
další epizody (14)
2005 Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Fantajia (E36)
Asutoraru Apatchi (E35)
Innā Furaito (E34)
další epizody (36)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2001 X (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Ve stínu dinosaurů (TV film)

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace