foto

Alistair Abell

  • nar. Wawanesa, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 For Today I Do
2017 Christmas Solo (TV film)
Darrow & Darrow (TV film)
Garage Sale Mystery: Murder Most Medieval (TV film)
2016 Marrying the Family
Unser Traum von Kanada (TV film)
2014 Primary
2011 The Money Pet
2010 Barbie - Příběh mořské panny
2009 Barbie a Tři Mušketýři
2008 Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Příběhy z USA
2005 Little Things, The
2000 Myšák Santa (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Heat-Treatment (1984–1985) (E03)
Contraction (1983–1984) (E02)
další epizody (4)
2018 Llama Llama (TV seriál)
2017 Arrow (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S05E19)
2015 Minority Report (TV seriál)
Malárie (E07)
iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Conflicts of Interest (S01E10)
Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 2 (S04E22)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Padouchové (S10E16)
2006 Smallville (TV seriál)
Prázdnota (S05E17)
2005 4400 (TV seriál)
Osudová rána (S02E05)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Last Good Day (S02E04)
Hvězdná brána (TV seriál)
Avalon, část první (S09E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace