foto

Alistair Abell

  • nar. Wawanesa, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Unser Traum von Kanada (TV film)
2014 Primary
2011 The Money Pet
2010 Barbie - Příběh mořské panny
2009 Barbie a Tři Mušketýři
2008 Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Příběhy z USA
2005 Little Things, The
2000 Myšák Santa (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S05E19)
2015 iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Padouchové (S10E16)
Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Avalon, část první (S09E01)
4400 (TV seriál)
Osudová rána (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace