foto

Brittney Irvin

  • nar. 10.11.1984 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým menom Brittney Elizabeth Irvin, sa narodila 10. novembra 1984 vo Vancouveri, v Kanade. Keď mala 6 rokov, začala sa venovať baletu, neskôr tiež hudbe a následne ju to priviedlo až k spevu na rôznych festivaloch. Ako 10-ročná získala roly v dvoch muzikáloch, neskôr využila svoj hlas aj pri dabovaní a účinkovala v niekoľkých televíznych reklamách, z ktorých sa mnohé vysielali nielen v Kanade, ale aj v Spojených štátoch.

Aj napriek dlhému zoznamu jej filmografie nie je zatiaľ veľmi známa mimo Kanady a USA, keďže je prevažne seriálová herečka. U nás si ju diváci môžu pamätať napríklad zo seriálu SMALLVILLE (2001). Čo sa týka filmov, hrala väčšinou vo vedľajších úlohách. Ešte aj v súčasnosti sa často venuje dabingu animovaných filmov. Dabovala napríklad aj kreslené postavičky v animovanom seriáli GEORGE OF THE JUNGLE (2007), ktorý vysielal Cartoon Network.

Táto kanadská herečka a speváčka si zahrala vedľajšiu úlohu aj vo filme NAVŽDY SPOLU (The Vow, 2012).

... "lareinna" ...

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2017 Anděl v utajení (TV film)
Crash Pad
My Little Pony: Kouzelný tanec (TV film)
The Wrong Babysitter
2016 Barbie: Tajná agentka
2015 Barbie: Odvážná princezna
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Feed the Gods
Mountain Men
Mr. Miracle (TV film)
2013 Lucille's Ball
Nearlyweds (TV film)
Trainer, The (TV film)
Zaprášená tajemství (TV film)
2012 Navždy spolu
Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Bratz: Pampered Petz
Freshman Father (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2008 The Nutty Professor
2007 Bratz 3: Superhrdinky
Byla to ona (TV film)
Normal
Pirát silnic
2006 Absolutní nula (TV film)
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
2005 Strašidelná kmotra (TV film)
Tráva
2004 Have You Heard? Secret Central
Jack (TV film)
Nelehký život (TV film)
2003 Scary Godmother Halloween Spooktakular (TV film)
Velká rodinná sešlost (TV film)
2002 Madeline: My Fair Madeline (TV film)
Sjetý (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Karanténa (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Personally Yours (TV film)
1996 Panika v oblacích (TV film)
The Angel of Pennsylvania Avenue

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
The Royal Court (S02E09)
Grand Openings (S02E06)
Buried Treasures (S02E05)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Georgia on My Mind (S01E06)
2015 iZombie (TV seriál)
Dead Air (S01E08)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Smallville (TV seriál)
Proroctví (S10E20)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Spása (S09E21)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Assistants, The (TV seriál)
V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
Pilot (S01E01)
2007 Král džungle (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hell House (S01E17)
2004 Days, The (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Charlie and Lisa (E06)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zrychlené učení (S03E05)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Little Men (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nový život (S03E11)
1995 New Adventures of Madeline, The (TV seriál)

Dokumentární

2013 Burning Man 2.0

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace