foto

Allan Kolman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 All Kids Count
Hidden 3D
2008 David & Fatima
Infekce
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2003 Díry
2001 Mrtvý bod
Shadow Fury
V tajných službách (TV film)
2000 Mise pomsty
Size of Watermelons, The
1999 Můj nejoblíbenější marťan
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
1997 Air Force One
1996 Pinocchiova dobrodružství
1995 Scanner 2: Volkinova pomsta
Sedm
Zapomeň na Paříž
1994 Amberwaves
1992 Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
1990 Zesil to!
1989 Pleasure Is My Business
1988 Obranná hra
1984 Fatal Vision (TV film)
Killers, The
Průvodce osamělého muže
1983 Romantická komedie
1981 Hot Touch, The
1979 Muž, žena a banka
The New Media Bible: Book of Genesis
1978 Actor (TV film)
1977 Twelve and a Half Cents
1976 Sweeter Song, A
1975 My Pleasure Is My Business
Červi
1974 Učňovská léta Duddyho Kravitze

TV seriály

2012 Skandál (TV seriál)
Sweet Baby (S01E01)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Odmítnutá nabídka (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2003 Dragnet (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Odkaz 2. část (S06E02)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oči černé (S04E01)
Srdečný pozdrav do Ruska (S03E24)
1997 City Guys (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Loutka / Super méďa / Záhadný zámek / Dům na Baker Street / Vlak (S01E05)
1995 Kirk (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Good & Evil (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Divorce Court (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors - a.z.
2009 Secrets of Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace