foto

Deborah Van Valkenburgh

  • nar. 29.8.1952 (65 let)
    Schenectady, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pravda je jen slovo
2012 Road to Hell
2010 Dělat zázraky (TV film)
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
Nedůstojná smrt (TV film)
2006 Náš dům (TV film)
2005 Vyvrženci pekla
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
2004 Mistr zločinu
2002 Žhářka 2 (TV film)
2001 Osudu neutečeš (TV film)
1998 Free Enterprise
Sorcerers
1997 Podlé zbraně
1993 Drtič mozků
1989 Erik
1988 PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
Phantom of the Ritz
1987 Vrah vedle nás
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
1984 Ohnivé ulice
1981 Závod s časem
1979 Warriors

TV seriály

2014 Chop Shop (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
2010 Událost (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poslední slovo (S02E09)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rozjezd (S03E07)
Policejní odznak (TV seriál)
Bang (S04E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
1995 Marshal (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Ukvapený soud (S05E20)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace