foto

Howard Duff

  • nar. 24.11.1913
    Bremerton, Washington, USA
  • zem. 8.7.1990 (76 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 To je ale teplo!
1989 Settle the Score (TV film)
1987 Bez východiska
Příšera z šatníku
Roses Are for the Rich (TV film)
1985 Love on the Run (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1980 Double Negative
Flamingo Road (TV film)
Oh, God! Book II
The Dream Merchants (TV film)
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Kramerová versus Kramer
1978 Actor (TV film)
Battered (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
Svatba
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Poslední představení
1973 Snatched (TV film)
1972 Heist, The (TV film)
1971 In Search of America (TV film)
Little Game, A (TV film)
1969 D.A.: Murder One (TV film)
1968 Panic in the City
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
1962 Pánská jízda
Sette folgori di Assur, Le
1957 Sierra Stranger
1956 Blackjack Ketchum, Desperado
Boj o čas
Flame of the Islands
While the City Sleeps
1955 Women's Prison
1954 Private Hell 36
Tanganyika
The Yellow Mountain
1953 Jennifer
Roar of the Crowd
Spaceways
1952 Models, Inc.
Steel Town
1951 The Lady from Texas
1950 Shakedown
Spy Hunt
Woman in Hiding
1949 Calamity Jane and Sam Bass
Illegal Entry
Johnny Stool Pigeon
Red Canyon
The Life of Riley
1948 All My Sons
Obnažené město
1947 Hrubá síla

TV seriály

1989 Island Son (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1985 Detective in the House (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Na východ od ráje (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The George Burns Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1954 Screen Snapshots: Hollywood Stars on Parade
1945 Know Your Enemy: Japan

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1967 The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1949 The Ed Wynn Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace