foto

Greg Serano

  • nar. 7.8.1972 (45 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Distortion
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2010 Smrtelný úder
Undocumented
2009 Terminator Salvation
Unesená
War Boys, The
2008 Pivo pro mýho koně
Tajná dohoda
Zločinec
2007 Save Me
V údolí Elah
2005 Škola tance a šarmu
2003 Chasing Alice (TV film)
Policajti na baterky
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Cross, The
Lovec démonů
Pravá blondýnka
Vždy věrný (TV film)
2000 Road Dogz
1997 Journey: Absolution, The
The Postman - Posel budoucnosti
1996 Zločin z vášně

TV seriály

2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S01E08)
Power (TV seriál)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
Don't Worry, Baby (S03E04)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S08E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dekomprese (S13E14)
2014 Noční směna (TV seriál)
Divočina (S01E03)
Power (TV seriál)
Who You With? (S01E06)
I Gotta Go (S01E05)
Who Are You? (S01E04)
další epizody (6)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Trajectories (S01E10)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinný lékař (S04E14)
1997 Alright Already (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace