foto

William A. Fraker

  • nar. 29.9.1923
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 31.5.2010 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)
1981 Legend of the Lone Ranger, The
1973 A Reflection of Fear
1970 Monte Walsh

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace