foto

William A. Fraker

  • nar. 29.9.1923
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 31.5.2010 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)
1981 The Legend of the Lone Ranger
1973 A Reflection of Fear
1970 Monte Walsh

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Noc gladiátora (S02E10)
1990 Flash (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce