foto

Reed Birney

  • nar. 11.9.1954 (65 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lov
The Last
The Lost Weekend
2018 Last Pick-Up
Margaret and Gary
2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 Half the Perfect World
Occupy, Texas
Shy Guys
2015 Jackrabbit
Mad Women
2014 In Your Eyes
2013 Adult World
Molly's Theory of Relativity
2012 Imogene
2011 Portraits in Dramatic Time
2010 Hezké vstávání
Twelve Thirty
2008 Výměna
2007 Desatero
2003 Holky z lepší společnosti
1998 Dokonalá vražda
1997 You Are Here
1985 Chain Letters
Means and Ends
Vlna zločinu
1981 Čtyři přátelé
1980 Greatest Man in World, The (TV film)
1975 Not a Pretty Picture

TV seriály

2019 Home Before Dark (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
A Million Little Things (TV seriál)
The Day Before... (S01E12)
Zelený servis (TV seriál)
Cruise (S03E09)
2018 Titans (TV seriál)
Ústav (S01E07)
Jason Todd (S01E06)
Spolu (S01E05)
další epizody (5)
2017 Cleansed (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 57 (S05E05)
Chapter 56 (S05E04)
Chapter 54 (S05E02)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 48 (S04E09)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
další epizody (6)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Fubar Bundy (E10)
Kmag Yoyo (E08)
Tango Uniform (E04)
The Devil You Know (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
37. kapitola (S03E11)
36. kapitola (S03E10)
29. kapitola (S03E03)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Tom Connolly (č. 11) (S02E22)
Karakurt (č. 55) (S02E21)
Quon Zhang (č. 87) (S02E20)
další epizody (8)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
17. kapitola (S02E04)
Černá listina (TV seriál)
Soudce (č. 57) (S01E15)
Girls (TV seriál)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Královny z Manhattanu (S04E14)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2. kapitola (S01E02)
1. kapitola (S01E01)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Prosperity (E02)
další epizody (4)
Super drbna (TV seriál)
Super drbna se loučí (S02E25)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Čekání na nové útočiště (S02E06)
Někdo musí z kola ven (S01E12)
2007 Super drbna (TV seriál)
Akademický týden (S01E03)
Wainy Days (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohled shůry (S04E10)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šílenství (S01E12)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chat Room (S01E18)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Spider (E05)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Silence (S02E21)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Mute Witness to Murder (S02E15)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1980 3-2-1 Contact (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky