foto

Lashana Lynch

  • nar. 27.11.1987 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Není čas zemřít
2020 The Intergalactic Adventures of Max Cloud
2019 Captain Marvel
2016 Brotherhood
2014 The 7.39 (TV film)
2013 Powder Room
2012 Fast Girls

TV seriály

2020 Y (TV seriál)
2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Hell Is Empty and All the Devils Are Here (E06)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
další epizody (6)
2015 Crims (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Perfect Murder (S04E06)
2013 Atlantis (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Big Picture (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky