Reklama

Reklama

VOD (1)

Kým Monica plánuje svoj návrat do vnútra anomálie, Wanda zvláda sériu nečakaných komplikácií a Vision získa novú spojenkyňu. (Disney+)

Recenze (35)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To boření čtvrté zdi jsem zrovna včera vyzdvihoval už u ujetého Paradise PD a musím uznat, že komediím to svědčí mnohem víc, byť tady to na první pohled vypadá, že taky sledujeme spíše sitcom, než seriálové navázání na obrovskou sci-fi událost jménem Avengers: Endgame (díky Visionovi spíš asi Infinity War). ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád skvěle funguje propojení sitcomů a reality, chvíli jsem se bál, že už to nebude mít to kouzlo, ale naštěstí si stále udržují kvalitu. Spojení Takové moderní rodinky a MCU bych před rokem nečekal. Elizabeth Olsen i nadále válí, tuto epizodu si, co se výkonů týče, ukradla pro sebe, možná spolu s Teyonah Parris, ta je také výborná. Naopak trochu mě zklamal Vision, tentokrát byla jeho linka taková nemastná, neslaná.Jinak co se těch odhalení v dnešní epizodě týče, no... ne že bychom je my, komiksoví fanoušci nečekali, ale stejně zapůsobila a natěšila na další díly. 80%. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe musím říct, že si neuvěřitelně užívám, když se daří kombinovat sitcomovou a příběhovou stránku. Standardně nejslabší jsou sice pasáže mimo HEX (pokus o proniknutí za pomoci vozítka a podobně), ale perfektně je vyvažuje interakce Darcy s Visionem, která je prostě dokonalá. Navíc je doplněná o správně jetou klaunskou hudbu, kterou já prostě "můžu". Konec pak zasadil přesný úder do týlu všem konspiračním teoretikům, kteří po minulých epizodách začali se svými dohady solidně přehánět. Poslední díly budou asi klasické MCU, takže nezbývá doufat, že se to podaří udržet v zajetých kolejích. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Vision získal spoločnosť v podobe agentky Swordu. Monika sa na pozadí snaží dostať opäť do mestečka a Wanda naráža na nečakaného súpera. Prevedenie: Konečne nie sme v 100% sitcome ale iba v takom naratívne hranom. Niektoré scénky pobavili ale začiatok časti sa príšerne vliekol a ja osobne som nechápal prečo Vision okamžite nepoužil svoju moc aby vytrhol z delíria ženy v okovoch. 85% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže sitkom 00’s… ještěže už zbývá jen jedna dekáda. Opravdu má seriál tolik času, že si může dovolit plácat čas na tyhle kraviny? Celý díl je úplně “vo hovně” krom cca poslední minuty, kdy scénář kýblem chrstne na diváka twist (a zásadní odpovědi). Si říkám kdo zaregistroval Darkhold? (knihu, která propojuje s touhle hrůzou skvělou 4. řadu seriálu Agents of S.H.I.E.L.D) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (13)

  • Styl natáčení epizody je přímou referencí na seriál Kancl (od r. 2005). Můžeme si například povšimnout zoomu kamery při dialozích a komentáře postav k probíhajícím situacím. Taktéž znělka epizody připomíná znělku z Kanclu. (Modular)
  • Jedná se o první epizodu, kde je potitulková scéna. (jajo161)

Reklama

Reklama