Reklama

Reklama

Cage Dive

  • Austrálie Under the Deep (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Traja priatelia sa vydajú do Austrálie. Čaká ich príjemné dobrodružstvo, ale všetky očakávané atrakcie prevyšuje jedna. Tou je ponáranie sa v klietke a sledovanie žralokov, ktorí sa pohybujú v okolí. Ich vysnívaná zábava sa však zmení v boj o život na otvorenom mori plnom nebezpečných nástrah. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobrý.. a jakože na férovku, kdyby nedošlo na absurdní zkrat se světlicí a lehké tápání scénáře/režie v poslední čtvrthodince, šel bych klidně i na 4 rudé stárs... Určitě to je lepší než prostoduchý The Shallows a díky lépe vypadajícím a přirozeněji se chovajícím žralokům to strčí do kapsy i 47meters down... The Reef je sice pořád nepřekonaný, ale tahle nenápadnost se mu s troškou snahy mohla klidně vyrovnat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Open Water. Found footage formát dovoluje trochu stalkersky nahlédnout do soukromí postav a pomáhá je to docela slušně vykreslit. Samotný survival na moři není nikterak objevný a nejedná se o podívanou, která by se otiskla do paměti nebo přinesla něco nového, ale film umí vykřesat slušné napětí, postavy jednají vyloženě hloupě jen v opodstatněných zkratových momentech a neměl jsem potřebu jim co minutu naliskat. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to o niečo slabšie než predchádzajúce dva „Open Water“ survivaly, koniec koncov to pôvodne aj tak bolo iba "Cage Dive" a premenovalo sa to až následne (komerčne). Ináč je to sledovateľný žraločí found footage, ktorý sa do tohto letného obdobia v pohode hodí, aj keď ničím neprekvapí ani nenadchne. Taký neutrálny, až nevýrazný film, nad ktorým sa nie je dôvod bližšie pozastavovať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinu můžete klidně přeskočit a o nic nepřijdete. Nicméně jakmile se ústřední trojice dostane do vody, tak začne překvapivě zábavné plácání. Tedy zábavné na FF. Nicméně žralok se asi tak dvakrát blýsknul a akce na člunu neskutečně rozesměje. A to je pořád o dost víc, než jsem od toho čekal. 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád hororo zvieraciny, obzvášť keď sa jedná o otvorené priestranstvo, respektíve zavreté, niečo vás honí (nie ruka kamaráta), a vy nemáte možnosť úniku. Pred pár mesiacmi spatril svetlo sveta veľmi solídny "47 Meters Down" či (pre mňa) o niečo slabší "The Shallows" a tak nedať šancu "Open Wather na tretiu" by hádam bolo aj hriechom. No a mňa osobne to bavilo. Síce som od nemého úžasu neodpadol, no spracovanie formou F.F. mi nijak nevadí (!), atmosféra miestami solídna, žraloci dojem plastikových bóng nebudili, takže na také malé, nezávislé pokračovanie to zas tak špatné nebolo. Ale mýliť sa môžem aj ja :) lebo uznajte sami, ocitnúť sa v takejto situácii, a ešte sa natáčať, to by mi ani na um neprišlo. No poviem Vám čo by ma napadlo ako prvé. Všetkých vás pobodať, nech vás požerú ako prvých :D ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama