Reklama

Reklama

Ostrov lebek

(seriál)
  • USA Skull Island
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Skupina průzkumníků ztroskotá v jižním Pacifiku a na ostrově pak narazí na různá děsivá zvířata i obrovského lidoopa Konga, který jim vládne. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (8)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál, na druhej strane, ten potenciál to fakt má, takže si viem predstaviť pokračovanie, len možno prepojiť aj s ostatnými príšerami viď. Godzilla a pod. Prípadne sa vydať do Dutej Zeme, to by som tiež bral. ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mě to bavilo víc než hraný Ostrov lebek. I přes slabší animaci mi to přišlo jako fajn seriál. K postavám jsem si musel hledat cestu, a i když mě první epizody moc nepřesvědčily, tak po dokoukání celé série jsem si uvědomil, že mi vlastně budou docela chybět. Samotný Kong se zde moc ani nevyskytuje a nějaký prostor dostane až ke konci, ale paradoxně, čím míň tam byl, tím byl seroš lepší a zábavnější. Netflix bohužel posunul svoje cliffhangery na novou úroveň. Protože poslední epizoda skončila mnohokrát otevřeněji než jakákoliv ze sedmi předešlých epizod. Takže konec vlastně vůbec žádný, což mě celkem štve, ale jinak to nebylo úplně špatné 7/10 ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Fajn doplnění MonsterVerse. Líbilo se mi, že to sice bylo propojené s a velice volně navazovalo na Kongův stejnojmenný film, ale zároveň to mělo vlastní příběh a všechno. Samotný příběh lidských postav vlastně až tak zajímavý nebyl, ale mohl by být slušně rozveden v druhé sérii, která doufám někdy dostane zelenou. Postavy mi k srdci nakonec celkem přirostly, tak bych byl nerad, kdyby to skončilo takhle. Rád jsem prozkoumával Kongovu historii a obecně titulní ostrov, animace byla příjemná, atmosféra většinou fungovala… alespoň ještě jedna série je podle mě povinnost. Ocenil bych nějaké propojení s Monarch a celkově širším světem MonsterVerse. 7/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama