foto

Matt Lauer

  • nar. 30.12.1957 (62 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 9/11
2016 Zoolander No. 2
2015 Vincentův svět
Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Elf: Buddy's Musical Christmas (TV film)
2011 Pan Bobr
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards - a.z.
Země ztracených

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
Oscar Mike (E02)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy je venku! (S01E01)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Love Doctor (S02E01)
In the Saddle (S01E11)
Černá listina (TV seriál)
Berlín (č. 8): Závěr (S01E22)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Murphy Brown Lied to Us (S06E18)
Grandmentor (S06E13)
2011 Up All Night (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
100: Part 1 (S05E20)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Klaus a Greta (S04E09)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Záchodový humor (S08E11)

Dokumentární

2020 Rulon Gardner Won't Die
2019 Lorena (TV seriál)
A Woman In Trouble (E02)
Square One - a.z.
2018 Fahrenheit 11/9
2015 Personal Gold - a.z.
2006 Soudný den planety Země

Host

TV pořady

2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Trable Denise Richards (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky