foto

Michael Piller

  • nar. 30.5.1948
    Port Chester, New York, USA
  • zem. 1.11.2005 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Mrtvá zóna
1998 Star Trek IX: Vzpoura

TV seriály

2005 Wildfire (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pracovní síly, část druhá (S07E16)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Extrémní opatření (S07E23)
další epizody (15)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Úmluva (S07E09)
V obležení na AR-558 (S07E08)
další epizody (27)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (25)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část druhá (S03E01)
Základy, část první (S02E26)
Přání smrti (S02E18)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Legend (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
Ex Post Facto (S01E07)
Mrak (S01E05)
další epizody (5)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (26)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
další epizody (28)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rošťáci (S06E07)
Šíp času 1/2 (S05E26)
Ideální partnerka (S05E21)
další epizody (4)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
Podporučík RO (S05E03)
další epizody (4)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
To nejlepší z obou světů 2/2 (S04E01)
To nejlepší z obou světů 1/2 (S03E26)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
Past (S03E06)
Evoluce (S03E01)
1988 Probe (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace