foto

Michael Piller

  • nar. 30.5.1948
    Port Chester, New York, USA
  • zem. 1.11.2005 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Mrtvá zóna
1998 Star Trek IX: Vzpoura

TV seriály

2005 Wildfire (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
What It Seems (S01E02)
Wheel of Fortune (S01E01)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část druhá (S03E01)
Základy, část první (S02E26)
Přání smrti (S02E18)
další epizody (4)
1995 Legend (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
Ex Post Facto (S01E07)
Mrak (S01E05)
další epizody (5)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Průnik (S02E23)
Hra na boha (S02E17)
Šepot (S02E14)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
Útok (S02E03)
Opuštěný (S01E16)
další epizody (8)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šíp času 1/2 (S05E26)
Ideální partnerka (S05E21)
Dokonalá společnost (S05E13)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Podporučík RO (S05E03)
První kontakt (S04E15)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
To nejlepší z obou světů 2/2 (S04E01)
To nejlepší z obou světů 1/2 (S03E26)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
Past (S03E06)
Evoluce (S03E01)
1988 Probe (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)
Ambush (S06E12)
Exile (S06E11)
další epizody (13)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Into the Heart of Darkness (S05E10)
Revelations (S05E09)
další epizody (11)
2005 Mrtvá zóna (TV seriál)
A Very Dead Zone Christmas (S04E12)
Saved (S04E11)
Coming Home (S04E10)
další epizody (12)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Instinct (S03E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
The Combination (S02E18)
The Mountain (S02E17)
další epizody (19)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
Shaman (S01E12)
Dinner with Dana (S01E11)
další epizody (13)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Renesanční člověk (S07E23)
Nový domov (S07E22)
další epizody (15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Tělo a duše (S07E07)
další epizody (25)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
Malý krok (S06E08)
další epizody (25)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Extrémní opatření (S07E23)
další epizody (15)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Třicet dní (S05E09)
Nelidské metody (S05E08)
další epizody (24)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Úmluva (S07E09)
V obležení na AR-558 (S07E08)
další epizody (27)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
O létání (S04E11)
Náhodné myšlenky (S04E10)
další epizody (26)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (25)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Jih proti severu (S03E11)
Diktátor (S03E10)
další epizody (26)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Manévry (S02E11)
Studený oheň (S02E10)
další epizody (27)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (26)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
další epizody (29)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace