foto

Chris Coppola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acts of Desperation
Mission Possible
2017 Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Garlic & Gunpowder
Pup Star: Better 2Gether
Shot
2016 Monkey Up
Pup Star
2015 Russell Madness
2013 Štěňata v akci
2012 Santa Paws 2: The Santa Pups
2010 I Kissed a Vampire
Sinatra Club
2009 Pátek třináctého
Ve stínu hor
2008 Far Cry
Visioneers
2007 Beowulf
BloodRayne 2: Vykoupení
Loveless in Los Angeles
Postal
Saint Anthony
Živí nebo (ne)mrtví
2006 Alexander the Great
Sexy tým
Strašidelný hrad
2005 Little Chicago
2004 Forbidden Warrior
Polární expres
Zkuste to přes pejsky
2003 Duch psa (TV film)
2002 L.A.X.
Simone
Spider-Man
1997 Spawn

TV seriály

2019 Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 8: The Hanged Man (E08)
Volume 7: The Magician (E07)
Volume 4: The Tower (E04)
další epizody (4)
2016 Hitting the Breaks (TV seriál)
Agent Carter (TV seriál)
Hollywood Ending (S02E10)
A Little Song and Dance (S02E09)
Good Girls Revolt (TV seriál)
Exposé (E08)
Puff Piece (E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Měj se, krásko (S04E09)
Oplať a odjeď (S04E05)
Velká zelená podkova Malého Billa Primma (S04E03)
další epizody (4)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Smrad (S05E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Emigrantka v jezeře (S09E16)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Záhady tajemna (S07E13)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
King Corn (S06E13)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Běh pro smrt (S04E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace