foto

Phillip Rhys

  • nar. 14.6.1974 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
Life in Color
2014 Emotional Rescue
2013 Salomé
2012 The Magnificent Eleven
2011 Tintinova dobrodružství
Wilde Salome
2010 The Space Between
2007 Americanizing Shelley
2005 Mezi otci a syny (TV film)
2001 Sbohem, má lásko
Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
2000 Punks
1999 Strach
Zabijte ho!
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1997 Ti jiní

TV seriály

2019 Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Enter the Professor (E10)
The Patchwork Girl (E05)
The Ghost Sonata (E04)
2018 Nightflyers (TV seriál)
All That We Have Found (E10)
Icarus (E09)
Transmission (E07)
další epizody (6)
2015 Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2013 Glee (TV seriál)
Wonder-ful (S04E21)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Elixír mládí (S02E04)
2008 Přežít! (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Teacher's Pet (S01E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vrah v betonu (S02E18)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S03E08)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Máma Boonová (S03E01)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Julia McNamara (S02E12)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sophia Lopez II (S01E09)
Cliff Mantegna (S01E07)
Kurt Dempsey (S01E05)
další epizody (4)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Day 2: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S02E10)
Day 2: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S02E09)
2002 Flatland (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (8)
1999 Tajemství řeky Bohů (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Scarecrow

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Scarecrow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace