foto

Tom Cavanagh

  • nar. 26.10.1963 (56 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tom se narodil jako druhé dítě z pěti sourozenců. V šesti letech se jeho rodina přestěhovala do Ghany v Africe. Do Kanady se vrátili, když Tom nastupoval na střední školu v Lennoxville, kde dále studoval na tamní univerzitě. Během univerzitního života se začal zajímat o divadlo a sport (lední hokej a basketball).

Zájem o divadlo ho přivedl až k prvním rolím v seriálu PROVIDENCE a ED, za kterou byl nominován na Golden Globe a TV Guide Award v roce 2001. Důležitým mezníkem jeho kariéry bylo hostování v seriálu SCRUBS v letech 2002, 2003 a dvou dílech v roce 2004. V následujících letech si zahrál hlavní roli v seriálu LOVE MONKEY a objevil se v seriálech ELI STONE (2008-2009) a TRUST ME (2009). V současné době pracuje na projektu 9/11 KEVIN (2010).

Miška "Broda84" xxx

Herecká filmografie

Filmy

2019 Darrow & Darrow 4: Burden of Proof (TV film)
Offer and Compromise
Witness to Murder: A Darrow Mystery (TV film)
2018 Darrow & Darrow 2 (TV film)
Darrow & Darrow 3 (TV film)
Tom and Grant
2017 Darrow & Darrow (TV film)
2016 Sidekick
2015 400 Days
Superhero Fight Club (TV film)
2014 Lucky Duck (TV film)
Vynálezce her
2013 The Birder
2012 Děsivé podezření (TV film)
2011 Trading Christmas (TV film)
2010 Edgar Floats (TV film)
Méďa Béďa
2008 Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Banální prohlídka
Snídaně se Scotem
The Cake Eaters
2006 Dva týdny
Jak jíst smažené žížaly
Pittsburgh
Ta záležitost s Gray
2005 Alchymie lásky
2004 Sníh (TV film)
V zajetí hurikánu
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
1999 Slečna Anya (TV film)
Something More
1998 900 Lives of Jackie Frye, The (TV film)
1997 Honeymoon
Polární záře (TV film)
1996 Maska smrti
Midnight Heat
Profil vraha
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Nebezpečné záměry
Tajemství pod vodou
Vražedný příslib (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Sherlock Holmes Returns (TV film)
1991 Tajemná záře
1989 Who Shot Patakango?

TV seriály

2021 The Flash (TV seriál)
Episode 20 (S07E20)
Episode 19 (S07E19)
Episode 18 (S07E18)
další epizody (20)
2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 5 (S05E01)
The Flash (TV seriál)
Success Is Assured (S06E19)
Pay the Piper (S06E18)
Liberation (S06E17)
další epizody (10)
2019 Batwoman (TV seriál)
A Mad Tea-Party (S01E08)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 1 (S05E09)
The Wrath of Rama Kahn (S05E08)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 (S06E07)
další epizody (20)
2018 The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (19)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
The Flash (TV seriál)
The Trial of the Flash (S04E10)
Don't Run (S04E09)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
další epizody (22)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
2016 The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Invasion! (S03E08)
Killer Frost (S03E07)
další epizody (21)
2015 The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Legends of Today (S02E08)
Gorilla Warfare (S02E07)
další epizody (23)
Robot Chicken (TV seriál)
Ants on a Hamburger (S08E02)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Daddy Issues (S01E10)
The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Power Outage (S01E07)
další epizody (9)
Stoupenci zla (TV seriál)
Ticho (S02E14)
Sklizeň (S02E13)
Zrada (S02E12)
další epizody (4)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
The Kremps (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Flight Path (S02E13)
Tailspin (S02E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
2008 Eli Stone (TV seriál) - herec, a.z.
Happy Birthday, Nate (S02E06)
Soul Free (S01E13) - a.z.
Heartbeat (S01E10)
další epizody (6)
Psychopat z Green River (TV seriál)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje nepříjemná pravda (S07E03)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nový oblek (S05E18)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nepřítel (S04E07)
Můj dort (S04E06)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj bratříčku, kde jsi? (S03E05)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj starší brácha (S02E06)
2000 Ed (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
The Giants Win the Pennant, the Giants Win the Pennant (S02E10)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
1999 Providence (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
A Girl Named Pixley (S02E09)
Krajní meze (TV seriál)
Dárce (S05E02)
1998 Eyes of a Cowboy (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E03)

Dokumentární

2007 Do muzea zadním vchodem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tom and Grant

TV seriály

2018 The Flash (TV seriál)
What's Past Is Prologue (S05E08)
2017 The Flash (TV seriál)
Elongated Journey Into Night (S04E04)
The Once and Future Flash (S03E19)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tom and Grant

Host

TV pořady

2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce