foto

Richard Edson

  • nar. 1.1.1954 (65 let)
    New Rochelle, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 3 from Hell
2017 Burning Shadow
2016 New York Nocturne
2015 Dutch Book
Three Holes, Two Brads, and a Smoking Gun
2014 Bota
2013 Space Cadet
2012 Dark Hearts
Prozření Charlieho Swana III
2010 Happiness Runs
2009 The Greims
Vicious Circle
Černej Dynamit
2008 Columbus Day
Japan
2006 Astronaut
Hard Scrambled
2005 Cut Off
Mladej a já
Welcome to California
2004 Goodnight, Joseph Parker
Predátor z hlubin (TV film)
Starsky & Hutch
Země hojnosti
2003 Highway to Oblivion (TV film)
2002 Apartment #5C
Sluneční země
2001 I Am Josh Polonski's Brother
P.O.V.
Southlander: Diary of a Desperate Musician
2000 Honička na chlapa
Jack of Hearts
Million Dollar Hotel
Časový kód
Řezník, kněz a prostitutka
1999 Cement
Očistec (TV film)
Shade, The
1998 Lulu na mostě
Špinavý kšefty
1997 Marco Polo: Haperek Ha'aharon
Rána jistoty
Snide and Prejudice
Život jako ohňostroj
1996 Co jsem ti nikdy neřekla
Intimate Betrayal (TV film)
Příležitostné peklo
Scorpion Spring
Vítěz
Wedding Bell Blues
1995 Johnny zapíná rádio
Soudcem z nouze
Zvláštní dny
1994 Motorkářský gang (TV film)
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Joey Breaker
Láska, podvod a loupež (TV film)
Pozor, obří žena! (TV film)
Super Mario Bros.
What About Me
1992 Divoký anděl
Na rozhraní
1991 Nebezpečná hra
1989 China Lake
Jednej správně
Shannon's Deal (TV film)
Sázkař
Vražda na Broadwayi
1988 Chair, The
Osm mužů z kola ven
Tougher Than Leather
1987 Dobré ráno, Vietname
Walker
1986 Kačer Howard
Volný den Ferrise Buellera
Četa
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1984 Podivnější než ráj

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestaosmdesátý (S01E03)
Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Jeden malý krůček pro lidstvo (S06E07)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mezi plameny (S01E22)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Small Sacrifices (S01E13)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Smuggler's Blues (S01E15)

Dokumentární

2018 Brothers in Arms
2016 Pátrání po Rockym II
2006 Wanderlust (TV film)
1989 Making 'Do the Right Thing' (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 New York Nocturne

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 New York Nocturne

Střihačská filmografie

Filmy

2016 New York Nocturne

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace