foto

Miriam Morgenstern

  • nar. 20.5.1987 (33 let)
    Gräfelfing, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Durch die Nacht
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2011 Für immer 30 (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Der Schwarzwaldhof (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
2004 Letní bouře
2003 Der Fall Gehring (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)

TV seriály

2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Verhör (E04)
Nachtschicht (TV seriál)
Der Ausbruch (E04)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
Bali (E03)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
Thajsko (E01)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky