foto

John McMartin

  • nar. 18.11.1929
    Warsaw, Indiana, USA
  • zem. 6.7.2016 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Koření života
2004 Kinsey
2000 H.U.D. (TV film)
Mise v ohrožení
1998 Three Businessmen
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Separate But Equal (TV film)
1990 A Shock to the System
1989 Den první (TV film)
Little Sweetheart
1988 Lincoln (TV film)
Roots: The Gift (TV film)
1987 Kdo je ta holka
1986 Dream Lover
Murrow (TV film)
Orlové práva
Rodný syn
1983 Poslední ninja (TV film)
1981 Pennies from Heaven
Výstřel
1980 Brubaker
Greatest Man in World, The (TV film)
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)
1977 Thieves
1976 Fatal Weakness, The (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Fear on Trial (TV film)
1970 Ritual of Evil (TV film)
1969 Sweet Charity
1968 What's So Bad About Feeling Good?
1965 Tisíc klaunů
1963 Ride with Terror (TV film)

TV seriály

2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes on a Date! (S01E03)
2001 Historky z města (TV seriál)
2000 Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
Obituaries (S04E02)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Láska jakoby (S04E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Juvenile (S09E18)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Rozhlasové ceny (S01E18)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
1992 Bob (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
Golden Moments: Part 1 (S03E18) - a.z.
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Forgive Me, Father (S02E18)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Mary Gets a Lawyer (S07E08)
1975 Fay (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace