Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (2 079)

plakát

Malé ženy (2019) 

Ano, vyrostla jsem na adaptaci z roku 1994 a byla jsem zvědavá, co tedy o 25let později vymyslí. Je to hezké, romantické, hodně divoké a s vynikajícím hereckým obsazením. Myslím si, že všechno tedy jak má být.Nicméně mě to úplně nevzalo až na Timothée Chalameta, kterého bezmezně miluji :D :D od filmu Call me by your name :)

plakát

Panství Downton (2019) 

Bylo to jako se dívat tak na 3 díly seriálů :) Ano, miluji ten seriál. Ale to raději komentáře v seriálu. Byla jsem poněkud na trní, když jsem zjistila, že budou dělat film....Ale - dopadlo to skvěle :) Za mě nic jinak a návštěvu krále a královny jsem brala jako skvěle navazující událost, která zapadá do návaznosti seriálu. Za mě obrovský potlesk :) Kor když si dáte film s kamarádkou, která je na tom stejně jako vy :) Aneb - sledování filmu za časů korony :D

plakát

Pašerák (2018) 

Komentář "superpero" je krátký, ale výstižný. A přesně to mi jelo v hlavě po shlédnutí tohoto filmu. Eastwoodovi je 88let a podívejte se na něj....To je tak neuvěřitelné :) Role nepříjemného, zabručeného, sarkastického muže mu sedla jako jeho většina rolí. Já prostě nedokážu pochopit, jak to dokáže režírovat a ještě si vzít hlavní roli. Nerozumím tomu :D Je to tak bravurní. Jednoduché, do současné doby zasazené a řeší se tam klasická životní situace a má to konec, který miluji :) Narovinu - žádný hepáč, i když hepáč ;)

plakát

Temné síly (2018) 

Hmmmm...Bohužel mi není náct a tudíž mi to přišlo plné patosu, předvídatelnosti, lásky, zamilovanosti, dokonalosti a "seč jsme v těžké době, přesto se na první dobrou potkám s klukem, do kterého se zamiluji, ale pak ho musím ze závažného důvodu opustit". Fuj :D Film měl skvělý potenciál - ale bohužel malý rozpočet a nevedl ho bohužel někdo, kdo by tomu dal pořádnou "šťávu", ani ne akci, ale neudělal z toho americkou love story, kdy z toho dopadne nejhůř - vlastně pouze jedno náctileté srdce, to druhé to totiž neví. Za mě obrovská škoda a posledních 40 minut jsem si vlastně přála, aby někdo umřel :D Bohužel.

plakát

Yesterday (2019) 

Boyle a Curtis dohromady? :) Wau :) Na tenhle film jsem se těšila :D Ohromně mě to bavilo :) Skvěle britské, super humor, kdy nastalo plno úsměvných scén a u některých jsem naopak rušila hlasitostí sousedy. Za mě originální námět - a jsem ráda, že The Beatles není jediné téma, které ze světa "zmizelo" :) Z filmu víme sice jen minimálně o 5ti, ale i cesta, jakou k tomu hlavní hrdina dochází je super. Dobře, film je HODNĚ předvídatelný - ale co bychom chtěli od klasika v této oblasti - Curtise. Ale i tak mě zajímalo, jakou cestou se to bude ubírat, jelikož tohle jsem ještě nezažila. Jasné, svižné, romantické, ale za mě ne až přepí*ené a k tomu super hudba :)

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

Na mě vykulené oči Anny Faris nefungují. Naopak - je mi neskutečně nepříjemná :D Film je ohromně předvídatelný a je to sladký, jako marmeláda. Ale chtěla jsem vypnout u cvičení a docela jsem se pobavila :D Průměr, který mi přinesl plno myšlenek na to, jak se mám já, jak se mám boháči a za kolik bych prodala tu loď za 60milionů :D

plakát

Já, knedlíček (2018) 

Já jsem se bavila :D Amerika horem dolem :D Bárbíny při podávání přihlášek do královny krásy a do toho trojice "obyčejných" holek z města :D Krásně rozporuplné, svižný, idylické, depresivní, s trochou pubertálního patosu a návratu matky k dceři :) Či naopak? :D Ale za mě bombastická Aniston a i ta trojice, která mě od začátku bavila :) Byla to sranda na nedělní odpoledne v dešti :)

plakát

Vášeň v tanci (2006) 

Dívala jsem se na to jen kvůli Jennifer :) Jinak to beru jako podprůměrný "film", o králi salsy, který ale žil život, který nemohl žít takto dlouho. Užíval si ho naplno, bylo to divoké, i jeho žena byla divoká, nicméně ten film byl pro mě takovou zvláštní změní hudby, psaného textu hudby, cizího jazyka a dost nesrozumitelného příběhu :) Děkuji - znovu již ne :)

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Hmmm..Pro mě přesný příklad "americké rodinné komedie" s happyendem (pardon). Nejsem zastánce happyendů. Nicméně, zde jste u americké rodinky, která žije v NY v krásném domě, táta očividně vydělává obrovské peníze, i když vlastně nevím, co dělá a ještě je to sympaťák s hlavou Owena Wilsona, který se nechová jako táta, ale jako kámoš a mamka je paní, která maluje? Wau. Trošku mi jejich rodinná ekonomika nesedí, jelikož tam není jediná diskuze o penězích :D A mít v domě puberťačku, která získá co chce, syn, který získá taky co chce :) No prostě nádhera :) Za mě hodně sladké, vzala jsem i z toho pár hezkých životních rad, imaginárně jsem pár lidí nakopala do zadku a v klidu jsem šla spát :)

plakát

Vlastníci (2019) 

Koupila jsem byt. Jsem vlastníkem nemovitosti. Dříve jsem v nájmu s plnou mocí na schůzích výborů byla :) Řekli mi - podívej se na Vlastníky již jako majitelka nemovitosti - ať víš, co tě čeká :D Nemám ráda český film. Nevídám se na český film. Udělala jsem výjimku ve svém novém bytě. Tohle chci vidět rozhodně ještě jednou :D To je takový zážitek od začátku do konce, že to prostě nejde jen tak přehlédnout :D Po 10ti minutách bych jedné osobě řekla, že se chová jak kráva, po půl hodině bych dalšího poslala do prdele a po hodině bych sama odešla a bylo by mi to jedno :D Je to chuťovka z českých domácností :D Za mě obrovská perla :)