Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 783)

plakát

Pohádka z větrného mlýna (1996) (TV film) odpad!

Tak já jsem raději pro klasické pohádky. Zde se tento prvek objevuje až po dvaceti minutách a působí spíše rušivě, než aby zapadl do konceptu. Je to divně barevné a nudné. Nelze dát ani tu dvacítku za účast mé favoritky Sabiny.

plakát

Pomsta (2019) 

Samoúčelné rvačky a že jich není málo. Rozhodně se při nich nešetří červeným barvivem a jejich aranžmá nemá chybu. Snímek má jen pár krátkých hluchot, takže má vcelku spád a břink. Představitel Caina je velmi dobře zahrán. Budiž dáno filmu sedmdesát.     *** A PŮL

plakát

Smrtící posedlost (2019) 

Mňo, tak já tuhle "Smrtící nenávist" hodnotím jen za to, že to mělo skutečně spád, obešlo se to bez klasických ukecaných scén a místy to bylo i napínavé.To já cením, protože takto nějak má vypadat thriller. Ovšem jinak, je to děs běs. Nepřemýšlejte, jen koukejte. Přesto si to šedesátku zasloužilo.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Nihil novi sub sole. Je to hodně natažené, občas se zbytečně tlachá. Viděl jsem to sice až do konce, ale na třikrát a občas jsem se nudil. Takže dávám dvaciáše a to za ty občasné efekty.

plakát

The Shuttered Room (1967) odpad!

Na můj vkus šíleně zdlouhavé. Mohl jsem dát dvacet za špičkovou práci filmařů i herců na place, ale, nedám, protože zbytek je jen konina, hodně oplácaná zbytečnostmi. Tohle snad ani nebyl horor. A ten konec? Chá chá...

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

No, nebylo to nejhorší, ale místy jsem se nudil. Hlavně v příběhu Dana a Valerie. Některé jiné epizodky neměly konec, a protože v celém filmu nebyla jedna jediná sympatická postava, dostává snímek jen lepších 40 %.

plakát

Svatá hora (1973) 

Co o tomhle veledíle napsat. Pokud to jde vyjádřit písemnou formou, tak já to nedokáži. Ale zkusím to. Obrazové pošušňáníčko pro jednoho, odpudivá stoka pro druhého. Na diváka se valí bizarnosti jedna za druhou. Jedni jsou šokování a odcházejí, druzí si slintají na bradu. Silně kontroverzní film, který asi nejde pochopit tak, jak je zamýšlen. No, nechám toho, nedokáži vystihnout ani trochu atmosféru tohoto snímku. Přinese vám něco? Posune vás někam? To musí každý posoudit sám. Nabízí se hodnocení od nuly ke stovce a já nevím kolik dát. Ke konci to totiž trochu ztrácelo. Co? Já nevím, všechno. Ale nakonec, napoprvé… I za tu krásnou hudbu v první části filmu.

plakát

Hibernatus (1969) 

Klasika, ono asi není co dodat. Možná se to zdá zpočátku pomalejší, ale i přesto je to skvělý film. Konečné sdělování pravdy Paulovi je scéna, kde se pan Funes opravdu vyřádil.

plakát

La Nuit de la mort ! (1980) 

Podle hodnocení jsem tušil, že to pro mne nebude, ale začátek byl velmi dobrý. Ovšem pal se to zvrhlo v pobíhání sem a tam a pátrání po důkazech. To už mne po nějakém čase začalo nudit a ke konce jsem málem usnul. Je to škoda, protože našlápnuto to mělo dobře. Takže hodnotím triky v první části filmu a obě scény které jsem pojmenoval nástup důchodců. To bylo docela silné, ale při tom to také zůstalo. Váhal jsem mezi dvaceti a čtyřiceti procenty a nakonec tedy 40 zvítězilo. Přestože ani ten konec nebyl podle mého názoru nic moc. Nechtělo se mi nějak věřit, když ta holčina utíkala pryč, že si stihla skáknout pro kabát a kabelku. Ale překvapení tam bylo, tak ta dvacítka tomu sedí. Podruhé vidět však ani omylem.