Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Obsahy (147)

Daleko od stromu

Daleko od stromu (2021)

Mladý mýval se vydává se svým rodičem na pláž hledat něco k snědku. Zatímco dospělý mýval obstarává potravu, snaží se jeho mládě hravě prozkoumávat okolí, což mu ale jeho rodič vždy překazí, protože nechce, aby přišel k újmě. V jednu chvíli se však mládě vzdálí až příliš a dostává se mu tvrdé životní lekce.

Hotel Transylvánie: Strašidelní mazlíčci

Hotel Transylvánie: Strašidelní mazlíčci (2021)

Neposedný Slinta by si chtěl neustále hrát, Dracula má však na starosti jiné věci, a proto se rozhodne přerostlému mazlíčkovi sehnat nějakého kamaráda, což nebude vůbec jednoduché.

Maschile singolare

Maschile singolare (2021)

Antonio (Giancarlo Commare) žije dlouhá léta se svým manželem Lorenzem (Carlo Calderone), na němž je finančně závislý. Když mu Lorenzo jednoho dne dá kopačky, musí se Antonio s touto nenadálou situací vyrovnat a osamostatnit se. Najde si proto pronájem u bohémského Denise (Eduardo Valdarnini), začne pracovat u sympatického pekaře Lucy (Gianmarco Saurino) a rozhodne se navštěvovat cukrářskou školu. Během procesu osamostatnění se a hledání sebe samotného Antonio nepřestává doufat, že by mohl potkat novou lásku.

At Home With Olaf

At Home With Olaf (2020) (seriál)

Seriál At Home with Olaf, který vznikl během koronavirové pandemie pro pobavení dětského publika, nabízí sérii krátkých skečů s oblíbeným sněhulákem Olafem, který zažívá rozličné zážitky – od zcela všedních až po naprosto bizarní.

Dashing in December

Dashing in December (2020) (TV film)

Wyatt (Peter Porte) se po letech vrací na farmu své matky Deb (Andie MacDowell), aby s ní strávil vánoční svátky a zároveň si s ní promluvil o prodeji prodělečné farmy. Navrátivší se syn zde potkává Heatha (Juan Pablo Di Pace), jenž pomáhá Deb s chodem hospodářství, a oba muži si na první pohled nepadnou zrovna do oka, přesto mezi nimi začne pozvolna růst vzájemná náklonnost. Wyatt je tak postaven před rozhodnutí: Dá přednost kariéře nebo svému srdci?

Já, Victor

Já, Victor (2020) (seriál)

Victor (Michael Cimino) se právě se svou rodinou přestěhoval z Texasu do Atlanty. Zatímco se jeho rodiče (James Martinez a Ana Ortiz) potýkají s manželskými problémy a jeho sestra (Isabella Ferreira) se marně snaží udržet vztah na dálku se svým přítelem, poznává Victor na zdejší střední škole nové přátele, přičemž se snaží vyrovnat jak se svou vlastní sexualitou, tak s hledáním sebe samotného, s čímž mu na dálku z New Yorku pomáhá Simon (Nick Robinson), který před pár lety na stejné škole prožil veřejný coming out.

Kuku

Kuku (2020) (studentský film)

Kuku nahlíží do života kukačky, neslavně proslulého hnízdního parazita, a v humorném pojetí nabízí pár zajímavých poznatků z kukaččího života – ať už jde o různorodě barevná vajíčka či jejich vychytralé kladení.

Lamp Life

Lamp Life (2020)

Po událostech čtvrtého Toy Story tráví Woody čas se svou milovanou Pastýřkou, která mu na popud Hihni začne vyprávět o tom, co všechno se událo po tom, co ho ve druhém díle opustila. Pastýřka se svými ovečkami ještě coby součást lampy podnikla dlouhou a vzrušující cestu, během níž poznala spoustu lidí a dostala se do různých koutů světa, než skončila v antikvariátu s panenkou Gábinkou.

Maggie Simpsonová v „Rande s osudem”

Maggie Simpsonová v „Rande s osudem” (2020)

Maggie potká na dětském hřišti Hudsona, chlapce, který ji na poslední chvíli zachrání před srážkou s jiným dítětem, a mezi oběma ihned přeskočí jiskra. Malá Maggie sní o romantice dospěláckých rozměrů a je smutná, když musí Hudson odjet domů. Další den se s ním chce znovu setkat, což však nebude tak jednoduché.

Mime Your Manners

Mime Your Manners (2020)

Rozčílený muž na ulici slovně konfrontuje mimku, když v tom se sám změní v mima a přijde o hlas. Podaří se mu vymanit z „mimovského prokletí“ nebo bude navěky uvězněn mezi imaginárními stěnami?

O vlcích a lidech

O vlcích a lidech (2020)

Dříve byli vlci nedílnou součásti naší přírody. Poté jsme je však na našem území vyhubili. Po více než sto letech se k nám tito vrcholoví predátoři vrací, čímž se rozvířila diskuze v různých komunitách. Ekologové jsou jejich opětovným výskytem nadšení, zatímco pro soukromé chovatele zvířat a obyvatele pohraničních oblastí jde spíše o nepříjemnou skutečnost. Česko-němečtí odborníci ve filmu studují stav vlčí populace v pohraničí, hledají vhodné podmínky pro jejich harmonické soužití s lidmi a snaží se přitom informovat veřejnost o důležitosti vlků pro správný chod ekosystému.

Pebble

Pebble (2020)

Housenka utvořená z oblázků se snaží chovat jako pravá housenka. Leze po stoncích a listech, odkud se kochá okolní přírodou, která však dokáže být velmi nebezpečná.

Rande na oko

Rande na oko (2020)

Eddie (Fionn O'Shea) je gay a Amber (Lola Petticrew) zase lesba. Oba chodí do nábožensky založené školy, a i když svou orientaci tají, ostatní spolužáci si je dobírají. Aby měli od nich klid, rozhodnou se, že budou spolu předstírat heterosexuální vztah. Vše se však začne komplikovat, když v Dublinu jedné noci navštíví gay bar.

The English Teacher

The English Teacher (2020)

Soukromý učitel angličtiny Robert (Louis James) dochází k Jinovi (Blake Ridder), aby mu pomohl s přípravou na zkoušku z angličtiny. Jin je k Robertovi nebývale štědrý, co se placení za hodiny týká. Co je však pravou motivací pro Jina, aby se naučil anglicky?

The Thing About Harry

The Thing About Harry (2020) (TV film)

Sam (Jake Borelli) a Harry (Niko Terho) se znají již od střední školy, na kterou však Sam nemá zrovna pěkné vzpomínky, protože ho tehdy Harry šikanoval. Po letech se znovu setkávají, když Sam veze Harryho autem na předsvatební rozlučku jejich přátel ze střední. I když se po příjezdu jejich cesty rozchází, tak mezi nimi přes prvotní nevraživost přeskočí jiskra. Když se pak oba po delších časových úsecích náhodně setkávají, stávají se z nich kamarádi a pociťují k sobě rostoucí vzájemnou náklonnost. Oba si pak začnou klást otázku, jestli se z kamarádství může vyvinout i něco hlubšího

Vlk ze Snow Hollow

Vlk ze Snow Hollow (2020)

Městečko Snow Hollow obchází za úplňku psychopatický vrah – nebo možná něco jiného, nadpřirozeného. Dvě mladé ženy byly brutálně zavražděny a policie má plné ruce s hledáním viníka. Vyšetřující strážník John Marshall (Jim Cummings), který se zrovna potýká s manželskou krizí, péčí o nemocného otce a se závislostí na alkoholu, se pod tlakem nespokojené veřejnosti snaží případ co nejdříve vyřešit, a přitom chce dokázat, že vrahem je člověk z masa a kostí a ne žádný mýtický přízrak.

A Rare Breed

A Rare Breed (2019)

Rob Wilson je úspěšný australský chovatel slepic, který se specializuje na šlechtění vzácných druhů, přičemž i on sám je jakousi „genetickou raritou“. Na jedné straně film zobrazuje Robovo úsilí na poli slepičí genetiky, na druhé straně jde o jeho osobní zpověď, v níž komentuje svou identitu a životní cestu.

A Very Corgi Christmas

A Very Corgi Christmas (2019) (TV film)

Lauren (Kelly Kruger) jede na Vánoce se svým synem Jacobem (David Fair) navštívit rodiče, kteří však odjeli na Floridu. Krátce po příjezdu poznává sympatického Bena (Kevin McGarry) s jeho dcerou Charlie (Ariella Cannon) a ihned se spřátelí. Ben proto požádá Lauren, jestli by mu u sebe do Vánoc nemohla ukrýt překvapení pro Charlie – štěně corgiho. Lauren, která je kvůli možnosti povýšení zavalená prací i během svátků, nakonec svolí a rozhodne se Benovi pomoct. Lapena ve vánoční atmosféře a Benově přítomnosti Lauren postupně zjišťuje, co je pro ni a jejího syna v životě nejdůležitější.

Bruised

Bruised (2019)

Malá dívenka sedí ve školní lavici a všemožně se snaží zakrýt modřinu, jež je výsledkem domácího násilí. Když modřina náhle oživne, přidělá vystrašené dívence další starosti. Naštěstí si dívčina splínu všimne její učitelka.

Reklama